joi, 29 mai 2008

Aniversare

Astăzi se împlinesc 55 de ani de când a fost cucerit Everestul, sau de când s-a urcat prima oară pe el, pentru că partea cu a cuceri un munte mi se pare cam utopică :D.

Iete ce zice Wiki despre asta:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Everest

Eu urăsc frigul şi nu pot decât să am respect pentru oamenii care, au ambiţia de a face lucruri istorice şi trec prin ger, dorm în condiţii imposibile şi trăiesc chinuri insuportabile, eu una nu aş putea să fac aşa ceva, niciodată!

de LAAAAAAAAAAAA MUUUUUUUUULTI AAAAAAAAAANI

Spre ruşinea mea ieri nu am apucat să fac post de "La mulţi ani!" pentru CIPPANU, care s-a sărbătorit rotund - 30 de ani. Însă nu am stat acasă suficient de mult încât să pot să scriu, aşa că purced cu multe scuze de rigoare iar postul, vine azi:
Deci CIPPANE să-nfloreşti, să-mătrâneşti şi la chip, să nu albeşti :)) că altă rima n-am găsit.
Aseară ne-am petrecut cu peşte la cuptor şi cu tort, aşa ca oameni maturi ajunşi la o etate :)) revenim cu poze ale peştelui, tortului şi baieramului :)
Şi pentru că Maria, prietena lui Cippanu, e urmatoarea pe listă, la sarbatorit am adaugat o poză cu ei doi :)
later edit: am uitat să să spun despre idea genială de cadou pe care am avut-o: un tort pe care şi l-a ales chiar sărbătoritul :)))) Imaginaţi-vă cât de surprins a fost când a deschis cutia =)))

marți, 27 mai 2008

Din trafic, adunate

Noua mea pasiune e să fac poze în trafic...la una, la alta, probabil voi posta periodic "din trafic adunate", nu periodicul "apropiat" ci acela mai depărtat deoarece NU MAI AM MASINA :(((

Ce numere îşi mai pun românii:


Parol, că erau două blonde în maşina de mai jos, mama şi fiica, Cippanu e martor, AM ZIS!


Şi alţii au mania PUCCA, însa e jenant să o ai, când ai Logan....


Maşina mea când o să fiu şi mai mare :)))


Când te muţi, e de admirat să iei cu tine şi căţelul, nu să îl abandonezi pe stradă:

marți, 20 mai 2008

Premiile Effie

Joi 15 mai, s-au decernat premiile Effie, premii care merg către industria de advertising şi care anul acesta s-au petrecut nici mai mult, nici mai puţin decât în Bamboo :D Marmota s-a dus la loc fiţos ca să se hlizescă alături de oameni din publicitate şi să vadă dacă campaniile făcute pentru plantaţie iau ceva :D.

Echipa GMP a luat o gramadă de trofee, dintre care unul de bronz şi unul de aur, pentru contul nostru. URAAAAAAAAAAAA!!!!Ioane, eşti cea mai tare!!!! Păcat că din cauza picioruşului buclucaş nu a putut să urce pe scena cu noi, să apuce cu manuţele ei, premiile.


Next Advertising şi Banca Transilvania, angajatorul meu precedent, au câştigat....ceva....pentru domnul Dobândă :) m-am bucurat tare, tare - THEY RULE!!! :)

Acum pozele, evident, doar cele în care apare şi mandea :D



luni, 12 mai 2008

Aveţi grijă cum vorbiţi :)

1. Eu pup poala popii, popa pupa poala mea
2. Un sas cu glas de bas cam gras si ras pe nas sta la taifas de-un ceas la parastas despre un extras din pancreas.
3. Capra calcă-n piatră, piatra crapă-n patru, crape capul caprei în patru precum a crăpat piatra-n patru.
4. Capra neagră calcă-n clinci. Clinciul crapă-n cinci, crape capul caprei-n cinci, precum a crăpat clinciul-n cinci.
5. Duc în bac sac de dac, aud crac, o fi rac? O fi drac? Face pac, aud mac, aud oac, nu e rac, nu-i gândac, nu e cuc, nu-i brotac, îl apuc, îl hurduc. E tot drac.
6. Cosaşul Saşa când coseşte, cât şase saşi sasul coseşte. Şi-s sus şi-n jos de casa sa, coseşte sasul şi-n şosea. Şi şase case Saşa-şi stie. - Ce şansă!… Saşa-şi spuse sieşi
7. Un cocostârc s-a dus la descocostârcărie, unde se descocostârcăreau şi alţi cocostârci nedescocostârcăriţi, ca să se descocostârcărească de cocostârcăria lui.