vineri, 22 august 2008

Evenimente

Diseara imi voi demonstra maiestria prin poze la concertul Faithless la care am reusit intr-un final sa fac rost de invitatie. Ca doar nu aveam cum sa lipsesc..desi daca concertele vor fi macar jumatate din cate de misto au fost ultimele doua dati..probabil ca voi uita sa mai apas pe declansator si voi dansa all night long.

Cat despre mega-prea comentata-maxima cursa de masini nu prea ma tenteaza sa ma prezint decat daca as primi invitatie, ce rost are sa vad masini alergandu-se, cand am parte de un astfel de spectacol zilnic datorita "bizonilor" de pe bulevardele din Bucuresti.

Saptamana viitoare se anunta una plina de evenimente in Bucuresti, deja inceputul Festival de teatru Undercloud pentru mai multe detalii click pe Metropotam, de luni incepe si festivalul de publicitate ADFEL unde ma voi duce si eu si voi reveni cu poze. Asa ca se poate spune ca v-am facut program ;)

miercuri, 20 august 2008

Hell YEAH!

Azi am primit de la Bogdan un link super. Doar click, e musai ca sa creasca inima in voi mai ales pentru cei care sunt devoratori de concerte o sa strige ca si mine HELL YEAH, in sfarsit suntem razbunati!
Revin sa ma laud cu noul meu aparat foto si sa va zic ce naspa e lumea :P

miercuri, 13 august 2008

d'ale Bucurestilor

Azi am o zi mai ciudata, cum am fost la doctor sa constat ca sinuzita mea nu este nici pe departe vindecata si mai stau o saptamana sub tratament, plina de "sudori" din traficul bucurestean am decis ca e momanetul sa va vorbesc de doua campanii dragi sufletului meu care propavaduiesc buna-crestere in trafic.
Una este cea venita din partea Umbrelei Verzi impreuna cu Tuborg si se numeste “Fii sofer responsabil” in ce consta? Intri pe site si comanzi un stiker pentru masina ta care spune “Eu nu arunc gunoi pe strada” cand il primesti, il lipesti pe masina (nu deterioreaza vopseaua), te tii de promisiune si speri (alaturi de noi ceilalti) ca vom reusi sa educam si restul participantilor in traffic si vor renunta sa isi scuture scrumiera la stop pe pavaj, sa arunce servetele demachiante ale neveste-si pe parbrizul tau si altele de gen.
Stickerele is gratis asa ca nu te costa nimic daca impreuna incercam sa fim mai civilizati, poate doar castigam o leaca de astfalt curat mega incins de soare torid.
Al doua campanie e la fel de geniala si tot de educatie tine, campania se numeste: „Ho cu tata!” o campanie adresata „bizonilor” din trafic si e lansata de revista Top Gear .Mai multe pe pagina lor, acolo gasiti si niste foarte haioase definitii ale "bizonilor" have fun!

pentru inimi - varianta alpina

Acum cateva zile va promiteam un nou articol din seria “pentru inimi” despre niste oameni fantastici care fac lucruri fantastice, cel putin pe mine muritorul care doar viseaza fara a isi pune vreodata in practica dorintele sau a incerca sa isi indeplineasca visele…eu privesc in sus la ei….sperand sa fiu si eu genul intr-o zi….
Dar hai sa incep cu inceputul…eram la un business lunch acum mai bine de doua luni cred…unul dintre colaboratorii agentiei cu care lucreaza plantatia, mi-a povestit cum pregateste o expeditie, impreuna cu alti membri din clubul “Altitudine”, in Georgia - unde vor sa urce pe Kazbek si IRAN - Damavand si Alam-Kooh….oau!Eu nu am cunoscut niciodata pe cineva care sa faca ceva demn de National Geographic…cei pe care ii stiu eu mai “munteni” is baietii de la Salvamont Gorj :)) desi am crescut printre oameni iubitori de munte eu is mai “marina” asa de felul meu, asa ca nu prea inteleg pasiunea asta pentru munte, dar vorbind asa la o portie de paste, chiar si eu am fost atinsa de “dor de duca”.
Poate is eu mai impresionabila insa a vorbi cu Radu (“vinovatul” care a inspirat articolul) despre munte…ESTE IMPRESIONANT! iti creaza nevoia de a merge acasa, a impacheta si a pleca undeva, departe de civilizatie sa te bucuri doar de munte si de aer curat, te face sa iti doresti sa devi parte din aceasta categorie speciala de oameni care iubesc muntele. Rar am intalnit un om care sa vorbeasca cu atata dragoste insa atat de simplu despre pasiunea lui – in cazul de fata muntele.
Pentru a se pregati de expeditie a ales sa mearga zilnic cu bicicleta km intregi, asta in Bucuresti fiind un risc major si trebuie sa fii foarte curajos sa ti-l asumi, a renuntat la mancarea nesanatoasa si a dat jos peste 10 kilograme, si-a luat echipament special si toate astea pentru o excursie de 16 zile, sus sus sus acolo unde te lupti pentru fiecare gura de aer si unde esti tu cu gandurile tale, muntele si cerul…ceea ce pentru unii oameni ramane doar un vis nerostit pentru Radu a fost o dorinta transformata in realitate, asta il face pentru mine un exemplu demn de urmat.
Alaturi de el in aceasta “Aventura” a fost si “Crina “COCO” Popescu care este cea mai tanara alpinista romanca, are doar 13 ani si jumatate si toate cele 3 varfuri sunt premiera de varsta si sex. Acconcagua - cel mai inalt varf din Americi( 6980m) si Ojo del Salado(6900m) - cel mai inalt Vulcan din lume sunt urmatorul obiectiv.
Cucerirea acestor varfuri de catre COCO va reprezenta o premiera absoluta mondiala.” inchei aici citatul din Radu :)
Mai multe puteti citi si vedea pe pagina clubului:
Pentru ca vreau sa pastrez o rezolutie buna, pozele le voi incarca de acasa diseara alaturi de comentariile la cald din mailurile lui Radu.

"Kazbek - 5050m - 6 zile, 4 tabere autopurtante, multe emotii si o vreme superba pe varf."
"Damavand vulcano - 5671m - IRAN
In cateva cuvinte: 5600m e déjà sus, 1500m dif de altitudine in ziua de varf este o provocare& emanatiile de sulf massive terminator!
Am razbit pe al 3lea vulcan active din lume, in decembrie urmeaza cel mai inalt vulcan din lume, Ojo del Salado - 6900m - America de Sud."
"Alam-Kooh - 4850m- north face - IRAN
Last objective: lower altitude, good acclimatization & higher technique.
Pe romaneste: un fel de creasta Pietrii Craiului, dus intors din Curmatura, 16-18 ore.
Vertical elevation: 1000m.
6 ore pe ghetar acoperit cu grohotis, 45-60% panta. Concluzia: Rolling Stones rules!"
later edit: mi-a fost foarte greu sa aleg doar cateva poze, pentru ca fiecare in parte spune parca o poveste, sper insa ca imaginile si explicatiile lui Radu sa va faca sa va simtiti speciali si parca alaturi de ei :)

luni, 11 august 2008

Cum ajunge lumea pe blogul lui Mandea? reload

Stiu stiu stiu, am ramas datoare cu articolul de excalada insa am avut un we plin cu piscine, cluburi si somn de voie asa ca da-ti-mi voie sa mai intarzii o leaca…J

Revin cu acele magice cuvinte care ii aduc pe oameni pe blogul lui mandea:
“ce cauta pe google blog marin” aici m-a inchis intrebarea
“poze cu rotula tibia si femurul” pai daca venea cu mine in sala de operatie le vedea live nu ii mai trebuiau poze :D
“baieti frumosi din torino intalniri” daca cineva ii gaseste si sunt si genul care plac femeile anuntati-ma si pe mine ;)
“Injectii in coloana” asta doare
“caut loc de munca in bucuresti ca ospatar” pai si de unde pana unde la mine pe blog?!?In cel mai bun caz aflii unde sa NU mananci si unde sa NU te angajezi ca sa nu iti iei injuraturi.
“parcari imposibile” I RULE!!
“crina coco popescu” am promis, revin cu articolul
“Inimi mari poze” inimi mici la mine pe masina sunt, mari…acum nu tot ce iti doresti se si indeplineste ;)
“carja din scris” come again??!adica poti sa faci o carja din scris? Asta tre sa o vad neaparat…da e folositoare ori e doar asa de décor…
“poze facute din inimioare” tot pe masina ;)
“poze cu inimioare mari” la mine doar cu inimioare mici…
“intalnire smart” doar casual la mine….:D
“program desenat inimi din scris” habar nu am daca exista asa ceva…dar oricand se poate incerca un Correl…sau Photoshop, parerea mea :D
“Tricouri cu pucca” avem acasa :D si asternut, si portofel si geanta si multe, multe poze :D deci la alegere :D

Si asta doar pe ultima saptamana sa mai fac cercetari mai amanuntite?

vineri, 8 august 2008

maxima zilei

maxima zilei de azi trimisa de dorin mi se pare geniala:

"În viaţă nu primim ceea ce merităm, primim ceea ce ne negociem."

Anonim

Pentru inimi in alta varianta

Pentru we mi-am dat un task sa va scriu despre niste oameni speciali, care au cucerit varfurile munitilor din Iran, povestea lor si mai multe poze vor parte dintr-un post special cat mai curand posibil sper eu. E suficient sa va spun ca parte din expeditie este si Crina "COCO" Popescu cea mai tanara alpinista romanca care are doar 13 ani si jumatate.

marți, 5 august 2008

Maiden, Iron Maiden

Nu pot sa spun decat EXCEPTIONAL! Un concert de zile mari, cat lumea...doamne si ce muzica...cred ca as putea sa merg in fiecare zi la asa un show. Sincer nu am decat cuvinte la superlativ si sunt convinsa ca si cei care au fost acolo is de aceiasi parere.
Desi caldura a facut mari belele, sincer am vazut mai multa lumea ca la Metallica si nu ma asteptam, mai ales ca Maiden se adreseaza unui anumit public ;)
Din pacate desi am fost mai dopata ca un cal de curse nu am reusit sa dau din cap asa cum mi-as fi dorit deaorece sinuzita mea e mai roackerita ca mine si a decis ca e timpul sa vibreze in ritmul muzici asa ca tot concertul am auzit arat Maiden cat si sinuzita srl (formatia care canta live in capul meu de trei saptamani :))
Poze...din ciclul ..."VA URMA" ;)
ma intorc la ascultat pe ipod maiden pentru ca inca sunt sub influenta concertului, ca sa nu mai spun ca aseara am adormit cu maiden cantandu-mi in urechi :)

later edit: dupa luni de zile vin si pozele ;)

luni, 4 august 2008

weekender....

Deci masina mea rules, daca facem exceptie de faptul ca e stricata tot fara geam si ca scoate (DIN NOU) fum...e excceptionala, mai ales daca nu ai nevoie sa te duci undeva....in week-end a fost concertul Massive Attack, unde invitatia a venit datorita faptului ca am avut smart, nu m-am putut bucura de parcarea "pentru 30 de masini sau pentru 60 de smarturi" ca deah...masina mea nu mere si basta....cred de fapt ca sufera de stress...si ii trebuie o vacanta de vreo doua saptamani in care sa stea relaxata in fata blocului cu cauciucurile la soare...iar in timpul asta stapana sa se prajeasca pe o plaja undeva departe de jungla urbana...insa sa ne intoarcem la oile noastre...deci numerge asa ca la massive attack a trebuit sa cautam parcare ca toti ceilalti....colegii Pucculinei de club au venit in numar mic...cel putin eu nu m-am intalnit decat cu Cristi...pacat...dar lasa ca o sa mai fie ocazii....
Saptamana trecuta mai precis pe 29 iulie, a fost ziua lui George, datorita faptului ca in continuare nu am calculator...ca nu am timp sa ma duc sa imi achizitionez fie sursa fie alt calculator...nu prea am activitatea maxima..insa ii sunt datoare cu de LAAAAAAAAA MUUUUUUUUULTI AAAAAAAAAANI cu mare intarziere, de fapt daca stau sa ma gandesc puteam sa astept pana maine ca daca tot is nesimtita si nu ii zic omului de la multi ani pe blog pot sa o fac la o data fixa adica la fix o saptamana dupa...tre sa recunoasteti ca asa e luat prin surpindere...vineri s-au petrecut in Expirat, unde eu nu am ajuns...am mentionat ca urasc clubul ala?!? NU?!?!?pai il urasc....e mic, intunescos si plini de pusti cu cosuri care cica asculta rock...bleah...deci nu m-am dus...
Sambata, insa m-am destrabalat pe MAAAAAAAAAASSIVE AAAAAAAAAATTACK....de unde am plecat nu incantata ci superduper incantata...am facut si poze...insa cum va scriu de la birou nu am cum sa le incarc insa cand..... (oare secolul asta?!)...imi voi lua calculator, voi face un post numai cu poze minunate de pe unde am umblat eu cat nu am avut calculator....
Pot doar sa va spun ca oameni fac bine ce fac?E voie? Regia...?!?!deci pot sa spun :P....ce m-a impresioant - ca deah is copil tampit si na am vazut beculete, beculete :D... au fost luminile (No, I did not see that light :P) care veneau din spatele ecrenelor din leduri si ei cantau in umbra....oarecum...iar partea cea mai geniala au fost mesajele transmise pe ecrane ...tot de leduri....care au fost in....romana! Nu tu "buna seara, Budapest or Hungary"...
Ca la nici un concert mi-a placut si trupa din deschidere o tipa si un tip care canta la intrumente neconventionale....tipa respectiva este vocea de la Tricky aveam sa aflu mai tarziu in noapte si se numeste Martina Topley Bird (aveam eu sa fac research azi :P).....au fost exact ce trebuiau inainte de doua ore de show....
Desi Massive nu au interactionat la maxim cu publicul...is englezi for f...sake....atmosfera a fost electrizanta iar sunetul.....demential...foarte clar fiecare intrument vocile au fost cu efecte...ce mai un show profi asa cum te astepti de la o trupa mare, un show pentru suflet, cel putin pipotica mea s-a bucurat tare...
Ieri am fost la Giurgiu :) ca sa beau un suc pe malul dunarii...unde nu exista decat doua terase si un strand ;) da!!! deci au strand! drumul misto compania de exceptie, daca nu ar fi fost ina care sa ma enerveze :P salutari pe aceasta cale :D. Stiu ca este o cititoare fidela a blogului meu si nu aveam cum sa nu fiu rautacioasa ;)
Insa greii vin in seara asta cand pe Cotroceni ma voi destrabala pe Iron Maiden...revin maine cu impresii :)
Scuzati-mi linia curba a gandurilor insa datorita faptului ca vreau sa ma destrabalez la Maiden insa is heavy sedated ca sa pot da din cap diseara :D asa ca neuronul meu acum e pe plaja si fumeaza o iarba a se intelege analgezice puternice pentru sinuzita...
sa aveti o saptamana usoara...

must later edit: pozele