joi, 18 septembrie 2008

Ultima zi in Banca ROZ

Asa cum va anuntam cu ceva vreme in urma, am decis sa urmez un alt drum diferit de al plantatiei roz :) mare fericire mare...bautura, dansul si femeile cu alta ocazie :))) asa ca azi este ultima zi in care bloggeresc de pe IP-ul dinamic acordat mie si laptopului meu pe care nu am apucat sa pun stickere cu Pucca :) (Astept multumirile pe mail de la urmatorul sau urmatatoarea care il va folosi dupa plecarea mea :P) Oricum o parte din colegii care mi-au fost dragi s-au mobilizat si mi-au luat o super geanta pe care scrie..."CUTE AS HELL" deci e OFICIAL, sa nu aud comentarii, a venit insotita si de insignele de rigoare cu cute as hell si un ursulet super cute, am facut poze insa le incarc de acasa ca deah am uitat cablu acasa...ca doar is blonda! :) Aciulea tre sa multumesc urmatorilor: CRISTI, MIRCEA, ANDREEA, CRISTINA SI MIHAELA nu va dau numele complet insa va stiti voi care sunteti.
Concluzie: O sa scriu acasa dupa ce voi termina aceasta mega zi :)

marți, 9 septembrie 2008

OFICIAL...Imi merge bine :)

Azi mi-am dat demisia din Plantatia Roz, nu va puteti imagina cat de usurata m-am simtit....e bine ca nu s-au ridicat intrebari nimeni nu s-a isterizat nimic...phiu :D se pare ca nici ei nu m-au placut pe mine la fel cum nici eu nu i-am placut pe ei :) sentimente "reciproace" acum ramane sa ma hotarasc ce fac cu viata mea si incotro o apuc...important este ca is libera!!!

joi, 4 septembrie 2008

This one goes...to ME!

Ieri a fost o zi oarecum mai speciala, a fost o zi ca oricare alta pentru unii, pentru mine a insemnat inca un an cu bune si rele. Pe seara ne-am adunat prieteni mai noi si mai vechi la o bere de vorba uni cu alcohol si alti, namely me, fara :)) ins ain luna care vine pe care o voi petrece departe de carnet imi voi lua revansa cu varf si indeasat, AM ZIS!
Deci in rodinea numerelor de pe tricou:
Je, Cristina, mama

In legatura directa cu Ploiestiul ;) prietenii stiu de ce :P

si ai fi zis ca e mult alcohol in bere....

si mancarea a fost buna ;)

astea is pentru mine :)

dan cam suparat :P si ioana foarte serioasa :)


de la multi ani pentru mine :D

cadoul de tanspe mii de calorii de la fam. simoaica, Maria si Cippanu sau cum a fost numit "Teaserul hand made" :D mmmm a mers la sunculitele mele uns :D


je si Maria, care s-a sarbatorit acum mai bine de o luna insa din pacate departe de noi...insa la anul o facem lata Maria! ;)

Cristina, caruia ii prieste Romania, insa de maine zboara inapoi in Qatar :(

Cristina, Je si Vlad :D de parca nu stie toata lumea ca am cornite ;)

Vlad, da e chiar Vlad nu extraterestrul din Man in Black ;) si Bianca care desi eu am lispit cu desavarsire si totala nesimtire de la ziua ei...petrecandu-ma pe nush unde departe de bucale, ea nu a lipsit de la ziua mea :)

Familia Popa: Maimuta si Andreea :) care vroiau sa imi manance bunatate de placutad e la multi ani ;)


Portret de familie

Familia Simoaica si je, fara strambaturi ca ma jupoia Ioana :)

Maria si Cippanu, je cocotata :D

buna dedicatia de la multi ani :D


Bogdan care nu mai are nevoie de nici o prezentare

Ieri a fost o zi in care am fost surprinsa de cata lume isi aduce aminte de ziua mea, de la fostul meu sef din BT, colegi de pe plantatia roz si oameni care is la mii de km departare cum e Dorin :) plus vechi prieteni si noi prieteni.
Desi ziua "de la multi ani" este pentru mine o zi obisnuita, prietenii reusesc mereu sa mi-o faca speciala :) Va pup si va multumesc ca sunteti langa mine si la rele (ca au tot fostul anul trecut ;)) si la bune...sper sa va am aproape si in urmatorul secol :D

luni, 1 septembrie 2008

BIKE FEST I

Asa cum spuneam intr-un post nu foarte demult we asta a fost dedicat prietenilor si motoarelor, a doua mea dragoste.
Asa ca, vineri dupa o zi infecta pe plantatia roz, am luat-o pe Ioana de brat si am purces catre Ploiesti unde urma sa se intample primul bIKE fEST organizat de Heavy Riders din Ploiesti, dupa Eforie de 1 Mai, unde baietii au promis ca o sa se organizeze la ceva de genul va dati seama ca eram nerabdatoare sa vad ce iese. A fost mai mult decat m-as fi asteptam, am dat peste oameni cu suflet mare si peste oameni de calitate. RESPECT catre cei de la HEAVY RIDERS ploiesti cat si celor din Constanta SEA WOLVES care au ajutat cu organizarea.
Pe scurt ce se urmarea sa se intample puteti citi aici, ce s-a intamplat si cum a fost week-endul puteti vedea mai jos in pozele mele si cand le primesc pe cele de la Ioana si Dan si in acelea.
A fost un week-end pe care l-am petrecut in aer curat, cu muzica buna si in zgomot de motoare.
Va las sa va bucurati de poze si cand o sa am inspiratia pe care o merita postul despre un astfel de eveniment, cat si filmuletele incarcate ca sa le vedeti revin. Pana atunci enjoy :)