miercuri, 26 noiembrie 2008

recomandare

S-ar putea sa stiti "baaaaby i feel so alone....lalalal" de pe coloana sonora a unui spot tv....stiu ca eu anul trecut am lalalait toata perioada sarbatorilor melodia pentru ca mi-a placut la nebunie, spotul...not so much :D
Sper sa va placa Koop, a concertat acum cateva zile la bucuresti si din cate am auzit a fost ceva concertul ;) melodia se numeste "come to me" enjoy!
Cris am eu deja albumul asa ca nu il lua, dau koop pe ala cu ayo ;)

weekender partea a doua

Va ramasesem datoare cu pozele din prima parte a we asa ca mai jos vedeti platforma din bacau care ne-a gazduit sambata trecuta pe mine si pe dorin :)..gasiti si pozele mele artistice cu prima zapada pe anul acesta care ne-a surprins la bacau, ne-a insotit pana la buzau si in drum spre bucuresti a cedat prima so...enjoy :)











luni, 24 noiembrie 2008

weekender prima parte

V-am ramas datoare cu ce am facut in we, asa ca purced cu duminica pentru ca ieri imi mergea groaznic incarcarea de poze, am incarcat doar partial si acest partial a fost doar ziua de duminica si in caz ca nu v-ati prins doar este cuvantul magic azi :)))
deci duminica am purces la gaudeamus....targ de carti si muzica....nush unde era muzica ca eu nu am gasit-o...de fapt nu am gasit nici targul...sau ma ror ce inseamna targ in acceptiounea mea...adica acolo de unde cumperi carti mai ieftine decat ointr-o librarie normala ca doar nu te duci asa de placerea turbata de a te inghesui cu toti bucuresteni care nu au gasit loc de parcare la ikea...te duci sa cumperi carti si cd-uri cu muzica mai ieftin! doar doar ;)....ei as!GRESIT! TOTAL GRESIT! ce e gresit? Nu aglomeratia este reala, pitipoancele exista si la chestii d'astea mai pentru creierash-greierash....gresita este conceptia mea de targ...poate doar aglomeratia putea sa te faca sa te gandesti la un targ ...aaaa si balciul de afara unde existau cozi la mici, kurcolaci sau cum le-o fi numele si gogosi....in rest...reduceri....nu cred ca era sezonul....adica 1 leu eu nu numesc reducere la o carte...si reducerile acestea fantastice sa nu va inchipuiti ce erau la carti pe care ai fi vrut sa le citesti...NUUUUUUUUUUUU GRESIT!GRESIT!GRESIT! orice idee ati avea este gresita...daca vroiai carti gen Totul despre sex sau O blonda de milioane...ooo era sezonul FINAL SALE...in rest...CANCI! sau cum se scrie ;)))
Dupa ce ne-am imbrancit cu multimea mai ceva ca la un pogo din zilele bune de la concertele rock, impreuna cu Dorin si Emilu' am plecat sa bem o bere la Hard Rock...moama ador localul asta...care duminica era un fel de ikea....sau de fapt era un fel de restaurant de lux a alora care merg in ikea...pe genul...."ce ai facut pisi duminica?" ..."pai, am fost in ikea si pe urma m-am dus sa iau pranzul cu Puisoru' la Hard Rock, fata!"...parol...la ora 2 cu greu am gasit o masa...era full de copii care alergau ca in parcul de distractii si de pitipoance insotite de burtosul din dotare...ador localul asta nu ma intelegeti gresit insa e totusi o cafenea....insa ca la noi...totul isi pierde din "gratia de afara" asa ca hard rock-ul la noi a devenit MCdonaldul din anii 90...daca te scoate in oras daca te pretuieste te duce in herastrau la fitza ;)))
Oricum e un local pe care il recomand daca te duci cu cine trebe ;) e un local tanar cu atitudine tanara! Si eu zic ca te poti simti bine daca ignori romanismele...aaa parca iubeam Bucurestiul, nu? :)))Revin cu pozele de sambata diseara :)












muntii de dimineata

In dimineata asta din baneaasa de la biroul meu cu perete de geam se vedeau muntii, desi au existat discutii in contradictoriu ca sunt nori nu sunt muntii...forma lor a ramas neschimbata de la ora 8.30 pana acum la 10.30 cand postez eu pozele deci tind sa dau dreptate colegiilor care au zis inca de dimineata ca vedem muntii din baneasa ;)








miercuri, 19 noiembrie 2008

recomandare

Trebuie sa va recomand filmul asta, desi este unul romantic si lacrimogen, departe de mine genul insa mi-a placut pentru simplitatea lui, casa care daca este reala este visul meu la batranete!

Daca aveti sansa aruncati un ochi pe filmul "Nopti in Rodanthe", cu un Richard Gere care mie mi-a placut acum la batranete desi in tineretile lui nu l-am perceput ca pe un sex-simbol si o Diane Lane matura si romantica!Mai multe nu zic ;)

marți, 18 noiembrie 2008

cadou! stiti voi accentul ;)

azi am primit un cadou de la Andreea A. toata lumea insa o cunoaste ca si Grasa :)mai jos admirati-mi cadoul:

vineri, 14 noiembrie 2008

unde sunt barbatii adevarati?!

Plimbandu-ma azi pe bloguri am gasit pe blogul celor de la ileo, cateva vorbe despre campania unui sampon foarte cunoscut care lupta impotriva matretii, si desi la mine nu a functionat niciodata stiu multe persoane care il foloseau si erau foarte multumite de rezultate, asa ca postul asta nu e o critica la adresa produsului. Nici campania nu o voi comenta pentru ca nu am stat mai mult de 3 minute pe site deci nu mi-as permite sa zic ceva.
Campania numita sugestiv "Liga Barbatilor" se desfasoara cred numai virtual, este laudabila prin site, prin faptul ca o are in prim plan pe Abramburica aka Dana Rogoz (pentru cei care nu au trait perioada Magicianului) si prin ceea ce se vrea, respectiv cautarea barbatului ideal....eu visatoare...ce simplu ar fi daca ar fi doar la un click away....bine nu voi vorbi despre campanie pentru ca blogul meu am incercat pe cat posibil sa nu il las influentat de a "mia munca"...adica sa nu implic mkt (a se citi marketing) si comms (aka comunicare) atat de dragi pipotici mele sa influenteze mersul lucrurilor pe aciulea....deja e bla bla bla si v-am pierdut pe multi :)) deci...
Sa revenim la campania cu pricina unde fiecare barbat cu putere se poate inscrie pe site, da un mass mess si zice "iete aciulea ma puteti vota pe mine" si gata...lumea il voteaza sau nu...nu m-am uitat peste multi dintre barbati sa vad daca tara are cu ce se lauda...a am uitat totul pentru faima si un we la Amsterdam cu +1 all expenses paid...asa revenind la barbati...m-am uitat pe top 10, adica cei cu cele mai multe comentarii si voturi, daca am inteles eu bine...apai daca aia e "liga barbatilor" viata noastra ca si femei poate sa se sfarseasca....cred ca o sa incep sa iau in considerare propunerile feminine care ma tot asalteaza....off! Incet incet incep sa inteleg de ce sunt singura si de ce probabil voi ramane singura si in urmatoarea foarte lunga perioada...
Vroiam sa scriu niste chestii foarte rautacioase in urmatoarele randuri insa m-am razgandit...barbatii astia nu au nici o vina ca exista in forma aceia...de vina sunt femeiele care accepta sa iasa cu ei...daca femeile ar intoarce capul degustate la fiecare incercare de a lor "mancatiash ce muiere mistoaca iesti" sper eu ca ar incepe sa isi schimbe atitudinea si felul de a fi care este!
De fapt postul meu fara cap si fara coada este despre o intrebare retorica unde sunt baietii aia finuti, curatei si cultivati pe care si doreste orice femeie cu o leaca de creier langa ea? au fost inlocuiti de "tarani" (si nu cei care muncesc pamantul) si care culmea mai ajung si in top 10 (adica cei mai votati!!!!) adica cu astia defilam!! deja mi s-a facut greata si cred ca nici o tona de lamai nu m-ar ajuta! Astept sa va aud comentariile.