luni, 29 iunie 2009

Concert Limp Bizkit in Bucuresti

Asa cum am spus in scurtul mesaj live de la Arene, doamne ce show! Baietii au fost fantastici si desi a plouat in continuu si nu au fost decat poate maxim 3000 de oameni, au cantat de parca ar fi fost in fata la 100.000....au inceput strong cu My generation, cu o intarziere de doar 15 minute...la Nookie, Fred s-a catarat in tribune, la un moment un fan a urcat pe scena in momentul in care bodyguardul a vrut sa il scoata afara a fost oprit de Fred care i-a zis fanului sa isi lase rucsacul la garda de corp dupa care jumatate din melodie s-a imbratisat cu Fred si incurajat de acesta sa cante cu LB. Omul a ramas toata melodia pe scena, a fost wild! Doamne ce concert si cand te gandesti ca eram foarte aproape sa il ratez, insa cu ajutorul lui Bogdan, am ajuns acolo cu 20 de minute inanite de show, si desi a plouat in continuu am cantat de ma doare gatul si am sarit de ma doare piciorul operat :) insa a meritat fiecare clipa! cu prima ocazie pe care o prind o sterg sa ii vad din nou ;)

As I was saying in the short message live from Arenele Romane, Goood what a show! The guys were fantastic even thought it heavily rain the entire concert and they were only maybe around 3000 persons, they sang like they were in front of 100.000...they started strong with My generation, with a 15 minutes delay...at Nookie, Fred climbed in the tribunes, at one moment in time a fan entered the scene instant a bodyguard try to get him out, but got stopped by Fred, he was asked to live the bag and spend the rest of the song with the guys on the stage, got a big hug from Fred and got encouraged to sing with LB. God! what a show, and you think about it I almost missed it, but with a big hep from Bogdan, I got there 20 minutes before the show, and even though the rain never stopped, I sang until my throat was sore, I jumped until my operated leg made his presence felt :) but it worth every moment! the first chance I got I sneak to see them again.

duminică, 28 iunie 2009

Concert limp bizkit live Bucuresti

they started wild with my generation, at EAT U ALIVE fred sang from the mob supported by bodyguards. It is amazing!I'm so happy to be atthis concert! Tks Bogdan ;)

vineri, 26 iunie 2009

Blood on the Dance Floor

De azi noapte de cand am auzit pe cnn ca a murit MJ nu mi-a venit sa cred, dupa Farrah Fawcett a urmat el, multe din amintirile mele din copilarie se leaga de ei. Primele seriale pe care le-am urmarit la Tv, dupa revolutie au fost “the A-team” (Echipa de Soc) si “Charlie’s Angels”(Ingerii lui Charlie), una din casetele de suflet a fost albumul Dangerous, zambeam ascultand dimineata Zu si auzindu-l pe Morar spunand acelasi lucru, primul video-clip vazut vreodata a fost Thriller, iar la ora aia credeam ca e super film de groaza, habar nu aveam cine e Michael Jackson.

Pana sa plec la munca, m-am uitat la Larry King, unde au fost invitati de la cel care a descoperit Jackson 5 pana la Celine Dion si JC Chavez (fost *NSYC) care comenta ca MJ a fost cel care a pus bazele coregrafiei si ca multe din miscarile coregrafice de azi sunt inspirate din miscarile lui.

La concertele lui nu am fost, pentru ca eram mica insa imi cumparase mama palarie si ma ajuta sa imi fac suvita ca a lui cand plecam pe strada inspre scoala. Doamne ce incantata eram.

Am crescut cu muzica lui, de pe Dangerous ascultam pana la disperarea mamei “Gone too soon”, una din fetele cu care corespondam in vremea aia imi spusese de piesa, si mi-am dat seama ca imi place si mie la nebunie. Nu mai spun ca eram innebunita dupa videoclipul de la “Remember the time”, mai tarziu “in the closet”, mi-a placut la nebunie “Blood on the dance floor” desi a fost desfiintata de critici. Am mers pana la munca cu radioul pornit, nu am mai ascultat radio de vara trecuta cand avea Fintescu emisiune matinala…am cautat si cantat piesele, am venit cu ochii in lacrimi…dupa ce aseara mi-am retrait adolescenta la concertul Voltaj, in dimineata asta mi-am luat adio la o mare parte din ce a insemnat copilaria mea.

Aveti posterul despre care s-a spus la vremea respectiva ca exista in fiecare casa din America si care a facut-o faimoasa pe Farrah Fawcett iar acum este unul dintre cele mai vestite postere din lume, a devenit legenda.

Alaturat este o poza a lui Michael asa cum cred ca ni-l vom aminti toti.

 

Ever since last night when I heard on cnn that MJ died, I cannot believe , after Farrah Fawcett he was next, lots of my childhood memories are connected to them. First TV shows that I’ve watched on my television, after Revolution were “The A-tem” and “Charlie’s Angels”, one of the dearest music tapes was Dangerous, I was smiling this morning listening to Zu radio and the mc said the same thing, the first music clip ever watched was Thriller, at that moment in time I thought that is was super horror movie, I had no idea who Michael Jackson at that moment.

Up until I had to go to work, I was watching Larry King, whom invited people from the man that discover Jackson 5 up to Celine Dion and JC Chavez (ex *NSYC) that commented something like MJ was the person that put the first stones in the choreography and that a lot of the moves that are today are inspired form his moves.

I’ve never been to his concerts, because I was to small but my mom bought me a hat and help me to have the tress of hair like his on my way to school.Goooooooood I was so excited.
I grow up with his music, from Dangerous I was listening to madness “Gone too soon”, one of my pen-buddies told me about it and I’ve realized that I love that song. Not to mention how crazy I was after the clip of “Remember the time”, later “In the closet”, I loved “Blood on the dance floor” even it was crushed by critics. I went to work listening to the radio, I haven’t done that from last summer when Fintescu had the morning show on radio…I search in the stations and sang the songs, I had tears in my eyes the entire trip….after a come back to my teenage years last night at the Voltaj Concert, this morning I said good-bye to what it meant a big part of my childhood.
You have the poster that at that time it was said that it exist in every house of America and made Farrah Fawcett famous, today is one of the most known posters in the world, it became a legend.
Next is a picture of Michael in the way that all of us will remember him.
Later edit: La ora 18, la ambasada SUA din str Batistei, lumea va veni sa aprinda o lumanare pentru cel care a fost MEGASTARUL MICHAEL JACKSON
At 18.00 in front of the USA Embassy, on Batistei St., people will come to light a candle for the one that was the Megastar Michael Jackson

Voltaj cea mai tare poza!

joi, 25 iunie 2009

Concert Voltaj

Cei de la Voltaj isi lanseaza in seara asta la polivalenta albumul cu numarul 8, numit simplu V8, ma voi duce sa ma destrabalez!

 

Tonight Voltaj are launching their new album called plain V8, in a concert at Polivalenta, so I’ll be there to go wild!

miercuri, 24 iunie 2009

Cu Bass sau fara Bass

Azi am aflat ca basistul de la Proconsul paraseste formatia! De ce? pentru ca isi iubeste familia, si pentru ca prefera sa isi creasca copilul intr-un loc curat si linistit, a ales Sibiul si ce-a de a doua familie, formatia, l-a inteles si sustinut!
Imi e greu sa imi imaginez formatia fara el, dupa week-nduri petrecute cu ei in turneu, nu vad Proconsul fara el si fara energia pe care o avea pe scena. Ei mi-au deschis gustul de a ma implica in industria muzicala, cine stie poate imi voi lua inima in dinti si voi face schimbarea. Baietii au ajuns sa fie una din trupele mele preferate cand i-am vazut cat de profi sunt, cum isi respecta fanii si cum fac orice sacrificiu pentru meseria pe care o iubesc. Spre rusinea mea au trecut aproape 2 ani si nu am mai ajuns la vreun concert de al lor, desi Angel (managerul formatiei) ma anunta mereu cand concerteaza in Bucuresti :(
Proconsul va merge mai departe, am inteles ca deja au un nou basist. Noul basist va fi alaturi de Florin pe scena, intr-un concert special. Acest lucru demonstreaza calitatea baietilor si faptul ca pe langa ca sunt intr-o formatie impreuna sunt o familie. Pentru Florin, am doar ganduri bune! Ii doresc sa ii fie bine si sa se bucure de familia frumoasa pe care o are! Sper sa ajung la concert, sa mai vad pentru o ultima oara componenta mea favorita a Proconsulului pe scena si sa fac o poza cu Florin :)

Recomandare

Inca mai aveti timp sa va duceti la festivalul de film Asiatic din Europa Centrala si de Est care se desfasuara pana pe 28 iunie la cinema Scala.
Mai multe info-uri, daca reusiti sa incarcati pagina aici.
You still have time to go to the Asian Film festival from Central and Eastern Europe that takes places at Scala Cinema until on 28 June.
More info if you can convince the page to load here.

luni, 22 iunie 2009

Duminica: motoare, adrenalina, targoviste, padina

Dupa o sambata mai "wicked" duminica, pe la 12 ne-am urcat pe motoare si am plecat intr-o plimbare, vremea a fost super, compania nu mai vb, peisaje numia bune de pus la inima iar daca la toate astea adaugi si faptul ca eram cu motoarele nimic nu poate egala senzatia. Acum stiu ca saracutul Transfagarasan a ramas acelasi, mintea mea s-a cam schimbat :))) oricum, drumul pana in targoviste este drumul pana in targoviste, insa dupa ce ajungi in Glod (cred ca asa se numeste localitatea) si incepi sa urci inspre Sanatoriul Moroieni, incet incet peisajul te castiga. Cand ajungi insa la Bolboci, barajul, lacul, locul inconjurator si linistea iti ajung in sange.
Iar la Padina sus, ce pot sa spun...se vad babele...se vede telecabina, caii pasc liber, masinile trec ocazional, iar locuri de pus cortul cat vezi cu ochiul...va las sa va bucurati de poze!

duminică, 21 iunie 2009

salutari de la padina

va salut de la padina, ma duc sa mananc si pe urma ma intorc pe motor
sa vin la bucuresti sa va arat poze

--

protejeaza mediul inconjurator - esti sigur ca e nevoie sa printezi
acest e-mail?

vineri, 19 iunie 2009

Un post care nu as fi vrut sa existe

Nu as fi vrut sa scriu acest post, nu pentru ca nu imi pasa ci pentru ca as fi vrut sa nu existe acest subiect, insa din pacate exista si trebuie sa vorbim pentru a putea ajuta.

Se numeste Andrei, prietenii ii zic “Sarpe” eu asa l-am cunoscut acum cativa ani, am petrecut onomastici impreuna, ne-am dat cu atv-urile, am fost la gratare, ne-am distrat zi de vara pana’n seara. In timp legaturile s-au slabit, insa tin minte ca are un ras contagios, rade cu tot corpul. Ieri am primit un mail de la o cunostinta comuna in care imi spunea ca Sarpe are leucemie si ca daca stiu persoane care l-ar putea ajuta. Soc maxim pentru mine, mai ales ca este cred a 5 cunostinta de care aflu ca sufera de o forma de leucemie in ultimele 6 luni! Blogul creat pentru el de catre prieteni este acesta: http://andreigheorgheumanitar.blogspot.com/. Imi place sa scriu despre lucruri vesele insa imi place sa cred ca pot face ceva sa schimb anumite lucruri si sa nu le las in voia sortie, si daca acest lucru inseamna ca trebuie sa scriu despre un subiect trist fie! Nu va zic eu mai multe, stiti voi ce trebuie sa faceti.

 

 

 

marți, 16 iunie 2009

Home a film by Yann Arthus-Bertrand

Am primit link-ul de la Cristi, rezervati-va o ora jumatate si priviti filmul.Si ganditi-va!

I got the link from Cristi, reserve an hour and a half to view the movie. And think!


HOME by Yann Arthus-Bertrand

Furtuna de fulgere sambata in Mamaia

Sambata seara in mijlocul petrecerii corporatiei, care sarbatorea echipele iesite castigatoare la turneul intern de fotbal, ca o buna organizatoare ce sunt :D am comandat si un foc…nu, nu de artificii, asta face toata lumea ci fulgere…ca sa nu intrerup muzica am ordonat fara tunete! Din pacate sunt doar 50 % buna organizatoare pentru ca in scurta vizita in Bucuresti de vineri mi-am lasat aparatul de fotografiat in masina asa ca acum trebuie sa alerg dupa poze :(

Bucurati-va de show-ul din poza alaturata :)

 

Saturday evening in the middle of corporation party, celebrating the winners of the intern football championship, as a excellent event planner as I am :D I order a fire…no no no, not fireworks, that is so overrated everybody does it but lightning…and in order not to disturb the music I order no thunders! Unfortunately I’m only 50% a good event planner because in my short visit in Bucharest that took place on Friday I forgot my camera in my car and now I have to seek pictures :(

Enjoy the show from this picture :)

 

 

vineri, 5 iunie 2009

1 Iunie al copiilor

Va vorbeam de mult de unul dintre proiectele care speram sa iasa, acest proiect se numeste Mia's Children. Eu si colegii din corporatie ne-am implicat in ajutarea lor, lunar sau mai des. Cea mai mare rasplata sunt zambetele lor.
Pe 31 mai am mers sa sarbatorim in avans ziua copiilor cu ei, speram ca vremea sa le permita sa se joace in piscina proaspat achizitionata de noi insa nu era chiar asa de cald, oricum de acum inainte au pentru toata vara un loc de joaca.
Cand voi reveni din vacanta va voi vorbi mai pe larg despre acest proiect.
Pana atunci va ridic cateva poze, lingurile si picturile sunt creatia copiilor, copii premiati la concursuri nationale de pictura, copii membri in Corul Radio