marți, 30 martie 2010

praha sweet praha

Si ca poate va era dor de praga, azi am mai prins o transa de poze si le-am scos pe alea in care apar io si arat si bine si le sharuiesc cu voi :)

luni, 29 martie 2010

Freza noua

Marin si-a tras freza noua si anume este in zona Ingerii lui Charlie se pare. Oricum Marin e foarte fericita cu noua freza si la fel si cei din jur se pare, sau pur si simplu nimeni nu are tupeu sa ii zica lui Marin ca e naspa! :))))

Voi ce parere aveti?

luni, 22 martie 2010

sâmbătă, 20 martie 2010

experiments

A lui Marin si a luat tel nou dupa buget adica unul ieftin cu care face experiemte. Asa ca ia sa vdm poate pune poze facute cu telu pe blog?

vineri, 19 martie 2010

duminică, 14 martie 2010

Prague pick a pick ;)

Primul lucru pe care Marin l-a facut in Praga a fost sa manance, si abia pe urma s-a apucat sa viziteze, sa pozeze si sa faca ce fac oameni normali care vin in vizita intr-un alt oras ;)
Si mi-a lipsit sa vorbesc engleza!
Ca sa nu va mai tin in mare suspans pana marti cand ajung in romania v-am trimis doar 3 poze in caz ca va era dor de mine ;)
The first thing that Marin did when she got to Prague it was to eat, and then it came the sight seeing, the taking pictures and to do what normal people are doing when are visiting another city ;)
And I miss talking English!



sâmbătă, 13 martie 2010

Praha, Czech me out

Prague got me excited and not in a horny way....don't go there! :) I know I am not the only one with a dirty mind but pls relax :) nothing involving sex here. Just an amazing city with very warn and kind people, clean and civilized...we are so away from this point in time for Bucharest :(( and that makes me sad...anyway I could get use living in Prague ;) I got great pictures and great pain in my..feet! TZTZTZT...sex is the only thing you think about?! :)) same on you! Local time 07.05 Prague awaits me! :)

joi, 11 martie 2010

vacantaaaaaaaaa

A lu’ Marin pleca in vacanta si se duce la Praga, oras pe care doreste in sufletelul ei mici si negru sa il vaza de 5 ani, asa ca va inchipuiti cum este ea acum pe ultima suta de metri? Da, da, DA! este foarte dar foarte nerabdatoare. Atat de nerabdatoare incat abia asteapta sa ajunga acasa sa isi faca bagajul si sa vina ora 4.30 dimineata ca sa plece la aeroport…si se va distra. In sufletelul ei si-a promis ca va gasi un napastuit de ceh pe care sa il vrajeasca si sa ii franga inima asa cum scrie la carte…si daca nu macar va vedea Praga, Marin nu cehul :) ca sa fim intelesi. Si pentru am vrut sa ma asigur ca nu voi fi disturbata de 2 zile sunt mai capiata decat deobicei si foarte cu capsa pusa, mai ceva decat deobicei. Insa de la ora 18.00 cand oficial voi fi in concediu voi incepe sa fiu foooooooarte zen.
Sunt mai nerabdatoare decat cand eram mica inainte de Craciun, pe langa ca voi zbura…lucru pe care il ador, voi merge intr-o tara in care nu am mai fost, pe o vreme de toata jena si cu cineva cu care imi place sa plec in vacanta. Desi imi voi lua laptopul cu mine nu stiu cata vreme voi avea sa stau si sa povestesc cu voi pe blog, probabil zero la cat de ahtiata ma stiu dupa a vedea lucruri si a ma plimba prin orase pe care nu le-am mai vazut ma astept sa ajung in camera si sa cad lata, sper ca patul sa fie confortabil, nu ca voi mai simti ceva cand voi ajunge sa ating perna insa macar asa cat sa nu ma doare oasele-mi batrane :)).
Cica e de vizitat podul Carol, io vreau musai sa vad Parcul Acvatic nu stiu ce vor altii si nici nu ma intereseaza io sambata acolo stau toata ziua!In rest, vreau sa mananc si sa fac multe poze ;)

luni, 8 martie 2010

Pasiune

Aceiasi persoana care mi-a dat si explicatia din postul anterior, mi-a trimis urmatorul site:

http://www.rares-pulbere.com/index.htm

Rares este ceea ce se numeste fotograf de nunta si desi nu sunt o fana a nuntilor, baiatul asta chiar face evenimentul sa para special...si daca intrati si pe blogul lui, o sa gasiti tot tipul de poze nu doar de la nunti. Insa recunoasc ca de mult nu am mai vazut un fotograf care sa suprinda atat de bine dragostea... in cele mai variate locatii si in cele mai neasteptate moduri! Hai ca chiar ca is zen :)) oricum pe blogul lui, eu m-am blocat la pozele cu snowkite....e musai sa ma apuc si eu de dat cu placa...desigur cu gratia mea de gasca nu voi aparea niciodata in astfel de poze insa....macar ma pot mobiliza =))

http://www.rares-pulbere.com/blog/page/3/

Definitia dragostei

Chestia de mai jos am primit-o azi pe mail alaturi de "la multi ani si sa fii iubita!" si pentru ca mi-a placut, o impartasesc cu voi:

"E periculos sa iubesti! Iubirea e ca un drog. La inceput ai senzatia de euforie, de abandon total. Apoi, a doua zi, vrei mai mult, inca nu e un viciu, dar iti place senzatia si iti inchipui ca o poti tine sub control. Te gandesti la persoana iubita vreme de doua minute si uiti de ea vreme de trei ore. In scurt timp insa, te obisnuiesti cu acea persoana si incepi sa fii complet dependent de ea. Acum te gandesti la ea trei ore si o uiti doua minute. Daca ea nu e langa tine, incerci aceeasi senzatie ca si drogatii cand nu isi obtin drogul. In acel moment, asa cum drogatii fura si se injosesc ca sa faca rost de ceea ce le trebuie, si tu esti dispus sa faci orice pentru dragoste!"

cafeaua de dimineata

Nici macar gropile din bucuresti nu imi pot strica buna dispozitie,
desi azi am dat in una care mi a rearanjat neuronul pe rafturi! Si
unde mai pui ca azi e si baba-mi! =)) Oricum, am zis ca voi fi zen si
ca nici persoanele urate pe care le am in viata si nici vremea nu imi
vor strica dispozitia. Plus ca razbunarea imi va fi dulce :) da stiu,
e arma prostului, insa faptul ca dau in gropi la prima ora a diminetii
nu va spune nimic? :p si apai daca tot o dam pe zicale imi dau seama
ca am si loc in "imparatia cerului" daca's saraca cu duhul, nu? Hai ca
sunt plina de pilde in dimineata asta insa inca de vineri sunt pur si
simplu bine dispusa o fi din cauza ca am reinceput sa am viata
sociala, o fi din cauza ca beau cafea din nou, nu stiu si nici nu ma
pasioneaza sa aflu pur si simplu nu imi mai pasa, ador sa fiu vesela
si asa voi ramane pt ca vine primavara si am planuri mari! :)

vineri, 5 martie 2010

Marin la karaoke

In caz ca nu puteati sa dormiti in seara asta pentru ca nu stiati pe unde am umblat..ei bine voila! Am fost la Karaoke si am cantat pana m-au durut din nou amigdalitele ;))

A fost super funny sper sa nu aparem pe youtube anytime soon ;)

Ma duc acu' sa dorm ca imi e un pic cam nani, dar doar un pic ;)