luni, 30 septembrie 2013

Dacă e marţi e...Vorbit în public!

Mâine, 1 octombrie reîncep întâlnirile Speakers' Arena. Un proiect marca JCI, care 6 ani încurajează lumea să intre în lumina reflectoarelor şi să înveţe să vorbească în public. Este un proiect dedicat oamenilor care doresc să crească şi când spun crescut nu mă refer la înălţime :). Abilitatea de a vorbi în public, de multe ori te scoate din belele, de la o dezbatere între prieteni când cursivitatea de a aduce argumente îţi creşte cota sau când la birou ai de ţinut o prezentare, de care afli pe ultima sută de metri, ori trebuie să susţii un proiect în faţa unei comisii şi exemplele ar putea continua.

Vorbitul în public este considerat de mulţi o bagatelă, însă atunci când asculţi un vorbitor şi observi dezacorduri, multe ă-uri şi lălăieli parcă îţi dai seama că nu e aşa simplu să ai un fir logic, să găseşti mereu cuvintele potrivite şi să ai pe fundal şi o prezentare care să pună în valoare ceea ce tu susţii. Ei bine, asta se învaţă cu practică şi exact asta înseamnă Speakers' Arena! Un loc unde vii, ţii un discurs primeşti feedback pentru a vedea ce a plăcut şi ce ar trebui schimbat şi pentru acasă pleci cu înregistrarea pentru youtube pe care o poţi analiza şi conştientiza ce consideri TU că ar trebui să schimbi sau să păstrezi.

Ediţia de marţi, 1 octombrie mă va avea şi pe mine sus pe scenă cu un discurs despre Vacanţă, Facilitare Grafică şi Limba Germană, vrei să afli mai multe informaţii dă join la evenimentul de pe facebook.

miercuri, 25 septembrie 2013

Recomand :)

Reclamele bune sunt întodeauna bine-venite, ca cea de la Mercedes Benz...ca multe altele de la Mercedes :D