marți, 26 august 2014

Coana Mița - biciclista

În weekend m-am plimbat cu bicicleta, însă nu despre asta vreau să îți vorbesc, deși faptul că după 2 ani încă știu să îmi țin echilibru fără roți ajutătoare mă face să cred că zicala cu mersul pe bicicletă este un adevăr pur :P

URMA unei cronici de concert

Atunci când vine vorba de muzică, gusturile mele sunt extrem de variate. De la ska punk la jazz, pentru mine este doar un mic pas, un lucru rămâne însă constant - energia transmisă de trupele pe care aleg să le ascult.

Despre trupa URMA am mai vorbit și ți-am spus că încerc să ajung la fiecare concert pe care îl anunță, iar asta include și provincia :P. Ai zice că sunt un pic nebună, însă calitatea sunetului, respectul pentru muzică și profesionalismul de care dau dovadă membrii formației, mă aduce mereu în fața scenei. Din considerente de înălțime, nu stau întodeauna chiar în primul rând, însă în al doilea sau în al treilea, clar semnez condica.

Zilele trecute, Bucureștiul a găzduit GreenSound Festival unde, timp de 3 zile, multe trupe românești și străine au încântat mulținea care ședea pe iarba din milocul Herăstrăului. Printre trupele chemate s-a aflat și URMA. Ei bine, concertul în parc a fost unul dintre cele mai reușite, iar faptul că publicul a răspuns chemării lui Mani de a veni în fața scenei și a cânta alături de el, spune extrem de multe despre cei care îi ascultă. Deși, am simțit lipsa lui Dominic, tobarul trupei, vraja a fost completă.

Pozele de la concert le găsiți pe pagina oficială URMA coloană sonoră, nu poate fi decât o piesă de a lor, live de la concertul de vineri :)

Van Damme lovește, din nou!

Am povestit despre isprava lui Van Damme pe camioanele Volvo acum ceva vreme. Azi, vin spre tine cu alta, abia ieșită din laboratorul de post-producție - Coor Light Ice Bar

miercuri, 20 august 2014

Povestea LEGO

Acum ceva vreme, pentru un eveniment și ceva articole pe temă, am făcut cercetare despre LEGO. Recunosc, dacă îmi dai cuburile magice, câteva ore bune am preocupare - știu să fac văcuță, casă și...agățătoare pentru chei :), da, ai citit bine - agățătoare pentru chei. Asta pentru că micile jucării nu sunt doar pentru copii, iar oamenii le-au găsit nenumărate întrebuințări :)

vineri, 1 august 2014

Balet sau mai mult?

Un spot care m-a impresionat enorm și care mi-a făcut să îmi dau seama că deși uram orele de balet și vânătăile produse, dacă m-aș fi ținut de ele, aș fi ajuns oriunde aș fi vrut.

Este baletul un sport? Pentru cei care nu știu, baletul este singura ocupație care îți antrenează marea majoritate a grupelor de mușchi, iar balerinii sunt singuri sportivi care nu au țesut adipos - ei fiind cei care își lucrează corpul cu propria greutate - astfel corpul se dezvoltă armonios și grațios :)

Clipul de mai jos demonstrează din plin: forță, vitalitate, senzualitate și practică - iar astea împreună dau un corp superb. Balerina din clip este Misty Copeland care s-a apucat de a studia abia la vârsta de 13 ani, însă asta nu a împiedicat-o să ajungă acolo unde și-a dorit - pe scenă!