vineri, 1 ianuarie 2010

Vreau!!Lista de calatorii

Vreau sa imi fac o lista cu locurile pe care vreau sa ajung anul acesta si cum aflu de un loc nou il voi adauga aici, iar locurile care le voi bifa vor primi posturi ale carora linkuri se vor afla aici. :) Va place proiectelul meu?

1. Cetatea Fagarasului, si pentru asta mi-am gasit si cazare aici :)
2. Sighisoara
3. Stuttgart
4. Turul Europei cu masina
5. Praga BIFAT
6. Maramures
7. La recomandarea lui Blue: Valea Vaserului cu Mocanita , Creasta Cocosului , Izvoare, rezervatia fosilifera Chiuzbaia, Baia Sprie, Mogosa, Gutinul, Vale Firiza.
8.Corsica
9. Sudul Frantei
10. dupa o discutie la masa de Pranz, se adauga si NY pe lista :)
11. Insula Skopelos, mai cunoscuta voua poate de aici



I want to make a list with all the places I want to go this year and when a new interesting place shows up it will be placed here, and the places that I have checked they will receive post that will be linked to this list. :)What do you feel about my little project?

1.Fagaras Citadel, and in order to do this I even found a place to stay here :)
2. Sighisoara
3.Stuttgart
4. Europe road trip
Praga CHECKED
6. Maramures
7. on Blue's recommandation: Valea Vaserului cu Mocanita , Creasta Cocosului , Izvoare, rezervatia fosilifera Chiuzbaia, Baia Sprie, Mogosa, Gutinul, Vale Firiza.
8.Corsica
9. South of France
10. After a lunch meeting I can add NY on the list as well
11. Skopelos Island, familiar maybe to some of you from here

5 comentarii:

Aceeasi spunea...

Recomandare de cazare - intre Brasov si Sighisoara (de fapt pe o parte e Fagarasul - f aproape pe o parte Brasovul). Satul se cheama Dacia, fost sat sasesc si aproape de Viscri. www.cabana3stejari.ro. Merita, se au cai, se poate face echitatie, se poate merge la vanatoare....Superb.

Daca nu ai fost in Maramures, merita mers si acolo. Stiu sigur ca este pe lista mea de anul asta si vreau sa ajung sa stau aci: www.casaolarului.ro

blue spunea...

" daca nu ai fost in Maramures, merita mers si acolo..." si daca ai fost inseamna ca nu merita ?

Aceeasi spunea...

Merita mers in Maramures oricum....doar ca pentru noi bucurestenii e un pic mai dificil de ajuns. Necesita ceva timp si nu merge doar intr-un we mai lung. Personal am fost acolo 10 zile acum vreo 5 ani si de atunci n-am reusit sa ma reintorc.

blue spunea...

:)iti recomand Valea Vaserului cu Mocanita , Creasta Cocosului , Izvoare,rezervatia fosilifera Chiuzbaia ca tot vrei sa stai la Baia Sprie, Mogosa, iar daca iti place pastravul incearca cum cobori Gutinul inainte de Mara dai exact in pastravarie sau in capatul Vaii Firiza la fel, din Mara poti urca la viitorul baraj de la Runcu etc etc..pt bucuresteni ...nu stiu ce este dificil...

Marin spunea...

Ieri am hotarat ca anul viitor Revelionul ne va prinde in Maramu' asa ca Blue pe final de an voi bifa recomandarile tale, asta daca nu ma mananca mai repede talpa si ma urc in Pucca si pe aici ti-e drumul Marin ;) nu ar fi prima oara ;))