vineri, 24 iulie 2009

vacanta sau out for a week :)

In saptamana ce urmeaza voi parcurge cu aproximatie 3128 km :) (cel putin asa zice Maria :)), deci iar voi lua o mica pauza de blog, insa ma voi intoarce cu poze multe si povesti frumoase…de fapt mi-ar placea foarte tare sa trimit informatii in timp real de pe unde trec insa abonamentul meu de internet esteeeeeeeeeeee atat de scuuuuuuuuuump, deci nu de pe mobil…sigur voi gasi si un internet café pe undeva de unde sa incarc cateva poze si cateva povestiri asa pe fuga :) si voi incerca sa va tin alaturi de mine cat ma voi plimba prin Serbia, Muntenegru, Croatia si Ungaria.

Canionul facut de raul Tara, parcuri nationale, o alta mare decat aia Neagra, neste orase, o leaca de viata de noapte ungureasca :D basca neste muzee ceva pe acolo :) asa un stropsor de cultura – asta e saptamana mea viitoare. Si in km :)

Bucuresti arad 552km

Arad timisoara 60 km

Timisoara budva 629km

Budva dubrovnik 107km

Dubrovnik zagreb 566km

Zagreb budapesta 355km

Budapesta cluj 419km

Cluj buc 440km

Basically cam 3128km

So I’m sailing into the sunset ca sa zic asa :) pana saptamana viitoare!

 

In the following week I’ll pass approximate 3128 km :) (at least Maria says so :)), so I’ll take a short break from the blog, but I’ll be back with many pictures and nice stories…in fact I will love to be able to send you info in real time but since my phone prescriptions is soooooooooo expensive, so no from my mobile…more that sure I’ll find some internet café somewhere to upload quickly some pictures and stories :) and I’ll try to keep you with me as long as I’ll strall to Serbia, Montenegro, Croatia and Hungary.

Tara’s river canyon, national parks, a different sea from the Black one, some citieees, just a bunch of Hungarian night life, some museums here and there :) just a bit of culture – this is my future week.  And in km :)

Bucuresti arad 552km

Arad timisoara 60 km

Timisoara budva 629km

Budva dubrovnik 107km

Dubrovnik zagreb 566km

Zagreb budapesta 355km

Budapesta cluj 419km

Cluj buc 440km

Basically around 3128km

So I’m sailing into the sunset sort of speak :) until next week!

 



8 comentarii:

Ioan Castil Valeda spunea...

Dar in Pula nu ajungi ?!? O saptamana in zadar ... :))))))

Marin spunea...

Si credeam ca doar nevasta-ta e aia nesanatoasa la cap...insa nici cu tine nu imi e rusine! :)))

Ioan Castil Valeda spunea...

Vad ca ocolesti raspunsul ... :P

Anonim spunea...

iaca, tocmai atunci cand basarabenii au hotarat sa faca alegeri si intr-un sfarsit sa-i dea jos pe comunisti prin vot liber exprimat (?!), blogger Marin - a plecat in vacanta ! :))

...cum am promis :
freedom4moldova.wordpress.com

si :

http://www.facebook.com/group.php?gid=133633478851

sunt in franceza toate, asa ca daca aveti amici interesati in criza politica din Moldova (Republic of), nu ezitatisa dati linkurile mai departe.

basarabeanu'

Marin spunea...

Sa speram ca se mai schimba ceva?
Felicitari pentru blog si te voi adauga si pe facebook :) tinem aproape :)

Anonim spunea...

pai da, asa si s-a intamplat : schimbarea multasteptata consta in faptul ca komunistii pentru prima data in ultimii 8 ani de cand au fost la putere, nu vor mai avea monopolul politic. Ei vor fi fortati sa treaca in opozitie, iar tara va fi condusa de o coalitie larga. Vom trai si vom vedea, dar cert e ca aceste schimbari au devenit posibile gratie evenimentelor din aprilie, cand planul comunistilor de a frauda masiv alegerile a fost deturnat de tinerii iesiti in strada si cand prin nevotarea unui preseindte comunist s-a ajuns la alegerile anticipate din 29 iulie. Mica Revolutie Basarabeana, if I may say. "Mica" cu efecte mari pe viitor. Speranta moare ultima.

tot eu.

Marin spunea...

Chiar sper sa se schimbe ceva, pentru ca sunt atatia oameni buni acolo care merita o viata mai buna. Si sper ca sperantele sa se implineasca si sa existe o schimbare si o schimbare in bine, pentru popor si pentru cei de rand, sa nu fie doar o schimbare de nume de partid.

Marin spunea...

4 Valeda nu am ajuns in orasul cu pricina dar am mers in Zadar, mi-a zis nevasta-ta ca i-ai zis de el :))) oricum magnetul vostru de frigider nu are si respectiva localitate, pentru ca am gasit mult mai tarziu unul si cu orasul cu pricina! :)))