duminică, 20 decembrie 2009

Cadou de Craciun pentru ei

Spuneam printr-un comentariu zilele trecute pe aici ca sambata ma voi duce la o petrecere de Craciun, organizata de Fundatia in care sunt implicata, pentru copii de la Centrul Mia. Ne-am distrat, am primit jucarii si am cantat Karaoke, totul intr-o atmosfera de vis ajutati fiind din plin de cei de la McDonald's Barbu Vacarescu si in special de Ana Maria careia trebuie sa ii multumesc atat pentru ajutor cat si pentru faptul ca i-a tratat ca pe niste copii normali.
Dupa o petrecere corporate dusa la extrem cu distractia pana dimineata, energia copiilor a fost suficienta ca sa ma scoata din letargia in care ma impinsese lipsa de somn.
Nu vorbesc in general aici despre actele mele de voluntariat pentru ca nu cred ca sunt un lucru cu care sa ma mandresc, insa am facut acest post pentru ca este aproape Craciunul si pentru ca in perioada asta suntem mai deschisi la a darui si altora. Asa ca va rog, ganditi-va si la cei care nu stiu ce inseamna o mana intinsa si o cina calda alaturi de familia pe care de multe ori o luam ca si ceva natural.
Stiu ca suna americanesc insa anul acesta, va rog fiti miracolul cuiva de Craciun!

I was saying these days in a comment here somewhere that Saturday I will attend to a Christmas party, organized by the Foundation that I volunteer in, for Mia's Center for children. We had fun, we received toys and we singed Karaoke, all in a dreamy atmosphere made mostly by the people from McDonald's Barbu Vacarescu and especially Ana-Maria that I have to thank for all the help and for the fact that she treated the kids like normal ones.
After a corporate party went to extreme with heavy party until late in the morning, the children energy was enough to get me out of the lethargy that sleep deprivation push me in to.
I usually don't talk about my volunteer work here because I don't think is something to brag about, but I made this post because is almost Christmas time and because during this period we are more open in giving to others. So, please consider, those of us who don't know what a helping hand means and a dinner along the family that we so often take for granted.
I know how American branded sound like but, please this Christmas be somebody's miracle.

Multumesc pentru poze celor de la McDonalds
Mcdonald's thanks for the pictures



Iar aceasta este una dintre cele mai frumoase poze pe care le am :) este urmatoarea si drepturile merg catre Pitiponcul Sub-Urban caruia trebuie sa ii multumesc ca m-a suportat sambata :)
This is one of the nicest pictures I have and it is made by Trashy Suburban and i have to thank him for endure my presence on Saturday :)

4 comentarii:

blue spunea...

eu as zice ca fiecare zi este un miracol in momentul in care esti langa un copil , sa intri in sufletul lui sa incerci sa-l intelegi si mai ales sa comunici si sa obtii rezultate in urma comunicarii, intr-un fel si darurile sunt importante dar caldura si emotiile care vin din relatia copil-adult sunt mult mai importante,am si eu un copil si stiu cum e

Marin spunea...

asa e ai dreptate si esti norocos pentru ca ai un copil si mai ales pentru ca ai reusit sa constientizezi asta, insa din pacate sunt atatia care nu considera copilul o binecuvantare incat incepi sa crezi ca e un lucru natural la multi...din pacate.

blue spunea...

ce faci de craciun si ce vor face copiii in noaptea respectiva?

Marin spunea...

Copii vor merge la fratii lor sau la rude acolo unde e cazul restul vor sta in casa si vor sarbatorii ca noi ceilalti.