joi, 8 mai 2014

6,6 milioane de copiii, 18.000 de nou-născuți

Atunci când vine vorba de copii e greu să rămâi impasibil. Marea majoritate a campaniilor făcute pentru a trezi un simț de responsabilitate în noi, vin și pleacă, nu știu câte schimbă ceva sau câte ne determină să luăm atitudine, fie că alegem să donăm bani, să facem volutariat sau să ne gândim de două ori când cumpărăm și să verificăm țara de provenință. Milioane de copiii mor zilnic din cauza unor boli care pentru noi pot părea de neînchipuit să fie mortale, cum este pneumonia. Ei bine da, în lume există țări unde cauza morții este pneumonia.

O campanie care zilele acestea a devenit virală pe internet este cea de la Salvați copiii!, filmată de cei din SUA cu ajutorul modelelor din New York, vă rog să urmăriți cu atenție ceea ce urmează.



Dacă ceea ce ați văzut v-a impresionat, Salvați copiii! sunt și în România - unde fac lucruri fantastice! Dacă vă gândiți că nu aveți bani sau că suma pe care voi v-o permiteți să o redirecționați către o astfel de campanie este mică, ei bine, un leu poate schimba viața unui copil, nu pot spune asta de suficiente ori. Dacă fiecare persoană din România ar dona lunar un leu pentru o astfel de cauza s-ar rezolva multe în țara asta, evident nu mai vorbesc dacă am merge mondial cu aceași politică.

Niciun comentariu: