marți, 11 mai 2010

Fwd: Blue Air

Voila de vedeti mail primit de la BlueAir si cica sa zbori cu ei...din pacate astfel de companii nu dau faliment asa ca a lui Marin dupa ce si-a achitat si biletele de avion si cazarea in Trapani ramane si fluiera in Bucuresti la luna. Cel mai tare este ca acum nu imi raspunde absolut nimeni care sa ma lamureasca cum fac sa imi iau banii inapoi sau cum fac sa imi rezerv alt bilet pe aceiasi ruta in aceleasi zile....
 
Deci recomandati cu caldura Blue Air-ul dusmanilor :(
 
Oricum e bine ca am posibilitatea sa imi modific biletele insa nu imi raspunde nimeni....buuun asa!

Buna ziua!

 

Compania aeriana Blue Air doreste sa informeze pasagerii Marin si XXX (cod de confirmare FP) ca zborul Bucuresti Baneasa(BBU) – Trapani(TPS)  din data de 22 Mai 2010 si zborul Trapani(TPS)-Bucuresti Baneasa(BBU) din data de 24 Mai 2010 au fost anulate din motive operationale.

 

Pasagerii au posibilitatea de modifica biletele gratuit pentru alte date sunand la Call Center Blue Air la numarul 004 021 208 86 86 (non-stop).

 

De asemenea, va recomandam sa ne confirmati receptionarea acestei informatii la adresa de e-mail laura.stanculescu@blue-air.ro specificand si codul de confirmare al biletului.

 

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si va uram o zi buna!

 

 

Laura Stanculescu

logo_blue_air-smart-flying
Agency Support Representative
cid:9D63D316-C1E7-4373-864A-5539E88AECDAPhone: 004  021  208  86  68
cid:5FE8E70C-DE85-4B9F-88FB-49567AB72737Fax: 004  021  208  86  19
cid:75BDAC54-605A-474C-8860-0AB5CFB476C8e-mail:  laura.stanculescu@blue-air.ro
cid:440B450A-97A4-4325-8958-DDB55F7A9D2Cwebsite:  www.smartflying.ro
    Blue Air Transport Aerian

 



Later edit: intr-un final am reusit sa vb cu cei de la Blue Air pentru a imi recupera banii, si am fost curioasa sa intreb de ce s-a anulat cursa, prima doamna cu care am vb mi-a spus ca in perioada de vara nu se zboara spre Trapani...si eu m-am gandit...ca e logic doar de ce ai zbura spre Trapani care e locatie cu mare si plaja, asta face toata lumea, insa daca zbori doar iarna spre o locatie de genul asta te face cool, nu? La al doilea angajat Blue Air, la care am fost transferata am continuat interogatoriul, ca deah, aveam si io piticii mei - ok nu zbori vara intr-o locatie cu soare, dar daca nu zbori de ce imi permite sistemul sa fac rezervari in lunile alea si mai ales de ce imi ia si banii de pe card daca stie ca avionul companiei nu pupa soare si mare in Italia vara? Aparent domnul de la call center a apreciat intrebarea mea si mi-a laudat simtul interogativ de femeie isterica lasata fara sansa de a face plaja in mai...si mi-a raspuns cu mult calm: " este o intrebare foarte buna si un raspuns oficial la aceasta nu avem dar va pot spune ca noi nu aveam dreptul sa zburam pe Trapani, speram doar ca se va aproba insa intre timp este clar ca nu ni se acorda drept de aterizare pe Trapani asa ca anulam toate zborurile bookuite spre acolo" Imi venea sa il pup! ori era in preaviz ori se saturase de femeile isterice care il sunasera dorind sa stie de ce nu fac ele baie in mare alaturi de sicilieni insa raspunsul plin de sinceritate al omului m-a luat pe nepregatite si am uitat sa mai fac scandal...i-am multumit politicos pentru ca omul mi-a si inregistrat cererea de ramburs bani, pentru ca nenumaratele mele telefoane la call centerul de raclamatii se soldau cu inchiderea telefonului, iar mailurile mi se intorceau spunadu-mi ca au casuta plina si ca serverul a cedat nervos deci nu mai incearca...asa ca imi pare rau ca nu i-am retinut numele insa sincer sper pentru el sa isi gaseasca un job mult mai bun si care sa ii aduca bucurie sufleteasca si sa fie si banos, peste toate cele :) deci zburati cu blueairul ca nu se stie daca ajungeti pe aeroportul pe care va doriti?

10 comentarii:

blue spunea...

:)))) tare de tot ,dar stii.....mai exista KLM sau Lufthansa ... sau firma de consultanta turistica e nashpa ...sau pur si simplu nu te vrea Sicilia

Blonda... spunea...

KLM si Lufthansa suck rau de tot, vb din experenta proprie si personala. Ultima oara m-am congelat cum nu am mai patit-o vreodata, intr-un zbor de vreo 6 ore. Dar poti sa try Emirates, faci si-o escala in Dubai, cine stie :P

Acu serios vb, e naspa tare ce ti se intampla...

Marin spunea...

Blue, pai ce e dupa Sicilia? Daca ea nu ma vrea, io o vreu pe ea...vorba istoriei :))
Eu am zburat numai cu Taromul si nu am avut niciodata nici cea mai mica problema....a si la Praga cu CZA idem si la fel. O sa ma car cu Lufthansa acum in Amsterdam deci vedem dar oricum blonda a fost traumatizata cand a venit cu ei in Romania...a trebuit sa doarma doua zile si doua nopti ca sa isi scoata frigul din oase.

Oricum e clar lowcostul sucks....si stiam eu de ce eram impotriva lui din principiu.

blue spunea...

hmm ..cred ca Blonda nu a avut in dotare un neamtz fierbinte pe post de calorifer,:) oricum aiurea momentul , Amsterdam? frumos,te duci sa cauti olandezul zburator?:)

Blonda... spunea...

:)))))))))) Blue, esti cel mai tare, pai de cand nemtii au fost, sunt si vor fi vreodata fierbinti?!?!?!? :))))) Problema nu a fost nici macar frigul in sine, ci nemtoaicele mari si multe care in afara de faptul ca nu stiau sa zambeasca, mi-au zis ca nu mai pot sa-mi dea inca o patura sau 2 ca... nu mai au!!!!! (desi pareau gata sa-mi dea vreo 2 peste ochi daca mai indrazneam sa zic ceva). Noroc ca nu am zburat pe banii mei ca atunci chiar ar fi iesit cu scandal. Blonda nu stie multe cand ii e frig si/sau foame. :D

PS Adevarat ca intr-adevar cu Taromul n-am avut nici cea mai mica prob si am zburat ceva anisori buni si cu ala, desi toata lumea-l vorbeste de rau.

blue spunea...

Blonda,ai dreptate nemtzii sunt reci dar nici nu pot fi altfel, rigurozitatea mentalitatii lor nu le permite sa fie altfel ceea ce in raport cu noi un amestec slavo-roman rezultatul se vede pe strada acum live in Buc ,in rest nu-mi place sa zbor si nu mi place caldura prefer masina si muntele daca vrei iti trimit niste poze de pe transfagarasan de acum cateva zile care mai au raceala ultimei zapezi:)

Blonda... spunea...

Mie-mi placea sa zbor, dar acum nu-mi mai place si mi-e si frica, probabil ca ce-i prea mult strica, asa ca in orice, insa n-am avut de ales, marile si deserturile nu prea ai cum altfel sa le traversezi decat pe sus. Si io prefer masina (desi n-am :P), daaaaaaar.... MAREA si CALDURA!!! :D

blue spunea...

chestia cu "marea si caldura" e general valabila in cazul tuturor femeilor da` na asta e nu putem fi toti la fel :)

Marin spunea...

bai bai bai ia mai usor cu nembtii ca io am cunoscut cativa care ii faceau pe africani sa para reci asa ca....pana nu stati intre ei suficient incat sa ii cautati de grade io zic sa nu va mai luati dupa aparente....si Blondo mai multe nu dau din casa! AM ZIS! :))))))
Blue in Amsterdam ma duc sa il caut pe Cristi...si la ultima verificare el nu zbura sau poate nu stiu eu? :))) a da si pentru lalele si saboti :)))) parca tot la olandezi is, nu? :)))
si da subscriu cu marea si caldura ca d'aia ma duceam doar la Trapani ca sa ma bronzez inaintea pitipoancelor din capitala :)))

blue spunea...

hmmm zici tu ceva,:) pt seara asta am o invitatie de la o nemtzoaica la ora 21 dar oscilez in a accepta sau nu invitatia avand in vedere ca nu stiu exact ce termometru folosesc ele :))) dar ca ing ar trebui sa ma descurc in orice imprejurare,africancele nu mi-au placut niciodata am avut doua colege din Ghana da` grase rau...no chance...iar Cristi pe care-l stiu eu sigur nu e prin Amsterdam ca mai inainte am vb cu el la tel :))) Cristi-ul pe care-l cauti tu nu stiu....nu cunosc :)poate s-a ratacit prin Red Light :)))) iar bronzul de Trapani...nu cred ca e mai bun ca cel de munte :P,dar oricum distractie maxima!