luni, 21 ianuarie 2013

Academia JCI Buzău

Un proiect de care sunt foarte mândră şi pe care vreau să vi-l prezint este Academia JCI Buzău. Proiect al colegilor din asociaţie, academia se adresează liceenilor şi are în plan să le arate acestora ce înseamnă leadership, management de proiecte şi comunicare într-o manieră de învăţare non formală, într-un spaţiu care stimulează creativitate şi cu oamenii care cred în implicare.

Un tânăr informat are şansă, încă de la început să facă schimbări în societatea în care alege să activeze şi dacă informaţiile sunt livrate într-o manieră prietenoasă, nu pe genul: "eu dictez şi voi scrieţi", dacă îl implici în procesul de învăţare ai şanse ca acela care vine şi se implică în lecţia ta, să plece cu o mulţime de informaţii pe care nu se va teme să le folosească, va pleca hotărât să schimbe lumea!

Pentru cei din zona Buzăului, tare sunt invidioasă că nu mă încadrez în profil :(!

Dar dacă tu o faci şi vrei să schimbi ceva, vrei să te dezvolţi, să afli o mulţime de informaţii noi, să îţi faci prieteni şi să treci peste frica de a vorbi în public accesează site-ul proiectului şi înscrie-te, mai sunt doar câteva locuri libere: www.academiajcibuzau.ro, o recomandare marca Marin :)



Niciun comentariu: