vineri, 16 iulie 2010

Zambet interior

Era o zicala cu faptele bune nu raman niciodata nepedepsite. Azi am reusit printr-o mobilizare a unei mese de oameni sa fac pe cineva fericit. O persoana pe care am vazut-o de doua ori in viata mea, lucru asta m-a facut sa ma simt foarte bine si cu un mare zambet interior. Si pentru ca am facut ceva nice pentru cineva, altcineva a facut o chestie nice pentru mine: m-a invitat la concert la faithless, unde din cauza firii mele cheltuitoare si dornica de aventura si plimbari nu mi as fi permis sa merg. Insa se pare ca roata se intoarce si m-am putut bucura pentru a patra oara de baietii astia care sunt exceptionali.
Sper doar ca si persoana pentru care am facut lucru de la care a pornit totul sa faca ceva dragut pentru o alta persoana si asa sa incercam sa ne aducem zambete interioare unul altuia. Nu, nu am fumat nimic :)) carcotasilor insa azi dupa ce am citit articolul despre tanti care prezinta vinurile mi-am dat seama ca e atat de important sa zambesti in interior, si cu ocazia asta mi-am adus aminte si de un film care mi-a placut enorm despre un pusti care nu isi doreste decat cele 3 persoane carora el le-a facut un bine sa faca la randul lor un bine la alte 3 peroane convins fiind ca intr-o zi binele se va intoarce la el. Daca nu ati vazut inca trebuie sa o faceti fie si numai pentru idea care a stat la baza filmului daca nu pentru poveste care este una relativ trista. Asa ca ia sa va aud care a fost cel mai recent lucru dragut care l-ati facut pentru cineva fara a astepta nimic in schimb doar multumirea interiora?


Sent from my Nokia phone

10 comentarii:

Pusca spunea...

"mase de oameni" nu mese(pe care mananci tu diverse chestii gustoase) ;)

blue spunea...

e bine cand mai sunt oameni care se gandesc neconditionat la semenii lor , nu stiu daca anumite gesturi trebuie facute publice,pt ca vb vine...dai un deget ..iti ia toata mana

Blonda... spunea...

Cre ca blu are dreptate, anumite gesturi nu trebuie facute publice, dar nu din motivul cu degetul si cu mana, ci dintr-un motiv mai mult crestin, zic eu. Iar daca tu dai un deget si ti ia toata mana, daca tot s-a intamplat si nu mai ai ce face, alege sa dai si mana cu toata inima, asa cum ai dat si degetul, ca oricum tot aia e dupa.

blue spunea...

hmm Blonda...ajuti o data un om dar a doua oara trebuie sa se descurce singur , ajuti un om sa se ridice de la "pamant" sa mearga mai departe dar apoi el trebuie sa vada pe unde calca ca sa nu se impiedice din nou daca totusi o face inseamna ca trece la clasa "asistati" dar atunci joaca dupa regulile mele si dupa conditiile impuse de mine ...parerea mea , dar asta depinde de la caz la caz si cum Marin face parte din clasa samaritenilor o admir pt ceea ce a facut si face in continuare ( acum Marin sa nu creada ca Blue o perie...ca nu e cazul :))) :P )

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Marin spunea...

Pusca: ce inseamna sa citesti la litera si nu mecanic ;) tks de atentionare!
Blue: Nu gestul l-am facut public, ci sentimentul care m-a incercat pentru ca era unul pe care nu l-am mai simtit de foooarte multe vreme si intr-un fel m-a facut sa ma simt vie.
Si consider ca un om trebuie sa il ajuti ori de cate ori ai nevoie cu speranta ca la fel va face si el cu altii daca va avea ocazia si ca daca va fi cazul si vei avea nevoie de ajutor sa fie langa tine.Nu cred ca trebuie sa te astepti sa iti multumeasca sau sa invete ceva din faptul ca l-ai ajutat fara sa ceri nimic in schimb :) asta se face o faza incipenta a maturizarii :)
Blonda: La cat le am eu cu biserica...:P again nu gestul ci sentimentul. Daca as fi vrut sa iasa in evidenta gestul as fi spus ce am facut exact catre cine ce si cum...o sa ma mai uit odata pe articol poate nu m-am exprimat eu foarte clar :)
Vlad: Merci de apreciere, acum va trebui sa imi ridic standardele :) Ai mail de la mine! :)

blue spunea...

tre sa inteleg ca Marin e in prima faza a maturizarii? :P :)))

Blonda... spunea...

Da, duamna, am inteles ce vruseshi sa zici, dar am explicat de dragul claritatii ce voiam sa zic, provocata fiind de "provocatorul" blue :D. Iar a avea "apucaturi" crestine nu are vreo legatura cu biserica neaparat, asa ca poti sta linistita :P

blue spunea...

Blonda ... provocator?:)) bine ca nu tortionar :))) tot ce e crestin are legatura cu biserica ca vine din spiritul ei, poate daca privesti lucrurile dpdv al ateismului sau confucianismului, poate poate dar cine stie poate Marin se va converti la budism si atunci va avea alta viziune :P

Marin spunea...

Blue: cata raputate :P ce pot sa spun ca se pare ca ma maturizez mai tarziu...asa ca barbatii :P
Si aia cu budismul e maxima :)))
Blonda: bine duamna daca te-ai lasat provocata e ok ma gandeam ca nu mai stiu sa ma exprim in scris cum trebe, daca sunt si atenta la condusul masinii si si fac posturi pe blog :P