luni, 17 februarie 2014

Campanie de strângere de fonduri

O prietenă a venit la mine cu rugămintea de a mă implica într-o strângere de fonduri pentru copiii bolnavi de leucemie. 200.000 de euro au nevoie cei de la Asociația Română împotriva Leucemiei pentru a dota laboratorul secției de hematologie a Spitalului Universitar de Urgență București cu un flowcitometru nou.

Ei bine, nu stau cu mâna întinsă ci alături de o profesoară inimoasă de balet și copiii de la Școala de dans și actorie Ec ART Studi, au pus în scenă Alice în țara minunilor. Banii încasați pe bilete vor merge către achiziția flowcitometrului.

Spectacolul se va juca în 2 zile:
25 februarie, ora 18.00 la Palatul Copiilor - sala mică
28 februarie, ora 18.00 la Teatrul Național.

Biletele pentru cele două spectacole s-au pus în vânzare pe blt.ro și biletoo.ro, dar banii de pe bilete nu acoperă decât parțial nevoia, așa încât copiii și alți parteneri donează lucruri făcute de ei care vor fi scoase la vânzare pe 25 februarie la Palatul Copiilor în foaier.

Sunt deosebit de mândră să particip la această inițiativă donând 4 tricouri pictate, care au ca inspirație Alice în țara minunilor - banii strânși din vânzarea acestora vor merge către acest aparat care odată pus în funcțiune poate salva de la suferință nenumărați copii. Deci, dacă vă doriți un tricou marca Marin, acum este momentul banii voștri vor merge către o cauză nobilă!



Niciun comentariu: