vineri, 30 aprilie 2010

Plus noi concert

Ieri a fost concertul Plus Noi in fire.
Pe oameni acestia i am cunoscut anul trecut la aiud cand desi eram o necunoscuta m-au primit cu bratele deschise in casa lor, asa ca atunci cand am auzit ca vin in bucuresti si on top au si concert nu puteam lipsi asa ca aseara m-am indreptat spre club abia asteptand sa ii revad, mereu ma surprinde cat de deschisi sunt oameni din partea aia a tarii, calzi si calmi, e clar ca ai mei cand s-au hotarat ca bucurestiul e orasul lor au facut o mare greseala, sau ma rog, junioara lor crede ca trebuiau sa aleaga Baia Mare sau daca chiar nu vroiau Baia Mare macar la Tg Jiu daca se opreau dar ei nu si nu Bucuresti, Bucuresti asa ca bunica-miu din baia mare s-a casatorit cu o grecoaica abia venita in romania la cautat destinul, al doilea bunic dim tg jiu s-a hotarat ca lui si lui nevasta-sa ii va fi mai bine la capitala asa ca a doua generatie isi taraste zilele prin capitala mandra a tarii, respirand aer de peste muntii chiar si doar adus pe haine de catre altii, de cate ori are ocazia. Iar baietii de la "Plus Noi" sunt aer proaspat de munte si chiar mai mult, ce poate face o chitara si 4 vocii pentru sufletul batran al lui Marin e fantastic, dar ca sa intelegeti la ce ma refer trebuie sa ii ascultati pe baietii. Prind o portita libera si incarc o piesa bestiala in interpretarea lor care sa va deschida apetitul catre muzica folk :)

4 comentarii:

blue spunea...

intr-una din cele 100 de trilioane de celule pe care le ai , una din ele are o gena care te incurca si nu te lasa sa te incadrezi in stilul capitalist de viata :))) tz tz tz , ...ghinion, n-ai avut noroc:))) ce-ti e si cu bunicii astia .....

Marin spunea...

Mr Blue nu ma enerva ca ma mut la Baia Mare si sa vad atunci pe unde scoti camasa :P

Btw am uitat de mail...dar revin in seara asta ca is mai calma :)))

Anonim spunea...

Baietii de la PLUS NOI iti multumesc! Calzi da, calmi nu tot timpul, dar aceasta e o poveste despre prietenie. Sa speram ca asa va ramane!

Inca o data multumim! Axante
folkplusnoi.blogspot.com

Marin spunea...

Baieti, a fost o surpriza mai mult decat placuta sa va vad si sa va ascult.
Astept cu nerabdare urmatorul concert! :)
Si eu va doresceti voi ca ceea ce aveti voi sa ramana mereu acolo si sa infloreasca! Este mai mult decat fantastic.