marți, 8 mai 2012

Ca o marti, fara diacritice :P

Ziua de azi a fost pentru mine o adevarata epifanie. Desi a inceput cu o leaca de amareala asteptata inca de saptamana trecuta :) - aceasta a fost indulcita repede. Trista ca am ranit adanc pe cineva, speranta m-a indeamnat sa sper ca acea persoana va vedea candva persoana mea ca pe o amintire frumoasa, asa cum este acea persoana pentru mine.
Atunci cand o persoana, din diverse motive, care tin sau nu de vointa ta, nu mai face parte din viata ta poti doar sa fii trist. Poti insa sa te bucuri pentru ca probabil drumul nou pe care a pornit ii va aduce fericirea, iar oamenilor care au fost importanti in viata ta nu le poti dori decat binele :). Poti spera sa isi gaseasca fericirea, asa cum speri si pentru tine.
Iluminarea mea mareata a fost aceea ca am reusit sa iau din prima, fara a ma gandi prea mult, dintr-un moment amar si trist lucrurile bune! Candva am fost iubita, candva am iubit si peste toate am fost norocoasa sa invat multe din asta! Iar asta nu are cum sa imi creeze resentimente, ma face sa sper ca nu voi mai repeta greselile, ca voi fi mai inteleapta in alegeri si ca nu voi mai face compromisuri pentru fericirea altora.
Pentru a fi iubit trebuie sa te iubesti pe tine, in primul rand! Trebuie sa iti dai libertatea sa fi tu insati, sa te accepti si sa fi impacat cu ceea ce esti/ ai devenit.
Desi o lupta grea pentru mine, acceptarea a venit in sfarsit! Mi-am readus aminte cine sunt, am redevenit motivata, mi-am regasit drumul si pasiunea in viata, am invatat sa ma vad prin ochii celorlalti si sa accept la mine lucruri care pentru altii par evidente.Oamenii minunati pe care viata mi i-a scos in ultimul an in cale si cei pe care ea mi i-a indepartat din cale, au facut acest lucru posibil.
Acum ceea ce imi doresc este ca persoana care ma va tine de mana atunci cand ma voi impiedica, care imi va sterge lacrima de pe obraz atunci cand voi fi frustrata si care imi va sopti cuvinte de incurajare atunci cand voi avea nevoie sa o faca fara a astepta ca in schimbul acestora eu sa devin altcineva. Pentru ca sufletul pereche este cineva cu care poti fi, fara sa te schimbi! :)

Sa aveti o saptamana plina de inspiratie!



Niciun comentariu: