vineri, 4 mai 2012

Ca vinerea

Inspiraţia este acolo unde nu te aştepţi să o găseşti – în zâmbetul unui copil, într-o povestire sau într-un gest frumos. Indiferent de cum te loveşte în neuron îmbrăţişeaz-o şi ţine-o strâns pentru că are un rol important în viaţa ta. Inspiraţia unui drum îţi poate scoate în cale oameni care să îţi facă viaţa mai frumoasă, inspiraţia unui zâmbet poate face pe cineva să se îndrăgostească de tine, iar inspiraţia unei vorbe bune poate schimba cursul unei vieţii.

Inspiraţia mea, azi, stă în oameni – în cuvintele lor spuse într-un moment de cumpănă sau de întrebări interioare, în gesturile lor simple făcute pentru a îţi produce o bucurie, în zâmbetul pe care ţi-l întorc într-o zi ploioasă sau pur şi simplu pentru că există în viaţa mea şi mă fac să zâmbesc! Plănuiesc să fie o zi în care indiferent de ceea ce se va întâmpla să fie trăită aşa cum trebuie.

Iar toate cele de mai sus îmi sopteştesc în clipa asta ca viaţa trebuie să fie împărtăşită cu cineva care să te facă să zâmbesti mereu, să râzi când îţi vine să plângi, să te ţină de mână atunci când te împiedici şi să stea lângă tine în ploaie şi să te intrebe dacă vrei să dansezi. Pe voi ce vă inspiră?

Niciun comentariu: