duminică, 7 decembrie 2014

Lansare Smart!

Îți spuneam acum câteva zile de lansarea oficială, și în România, a noilor modele Smart. Acum a venit timpul să îți povestesc un pic despre petrecerea de prezentare, urmând ca în perioada ce va veni să fac mai multe articole pe seama mașinilor, deoarece pentru un weekend un Smart FORFour va sta la mine în testdrive. În timp ce un al doilea Smart sperăm noi un FORTwo va sta timp de 3 luni la club pentru opinii. Dar, mai multe în curând.

Acum revenind la lansare. Organizatoii au ales ca locație restaurantul Stadio, situat central și în ciuda asigurărilor gazdelor cei de la Mercedes Benz România că vom avea locuri de parcare puse la dispoziție pentru club, am avut ceva emoții în ceea ce privește ce vom găsi la fața locului. Însă, așa cum oricine a condus un Smart s-a obișnuit, mașina asta se parchează oriunde - oricând - oricum. Pentru cine a trecut pe strada Ion Câmpineanu vineri seară a avut o viziune plină de buburuze. Undeva la 20 de bolizi parcați doar pe cei câțiva metri liniari - o imagine demnă de Instagram.


Înăuntru, am fost întâmpinați de ciocolată și magneți de frigideri cu imaginile vedetelor: 

Acesta a fost doar începutul, ne mai așteptau două minunății, în mărime naturală, numai bune de luat acasă: Un FORTwo și un FORFour. Seara a continuat cu o sesiune de parkour - în care locul junglei urbane a fost personificat de către mașinile pentru care toți veniserăm :).


În timpul concertului celor de la Golan - o supriză pe care am pregătit-o alături de organizatori a fost pe plasmele locației: poze din călătoriile clubului: Italia, Belgia, Portugalia, întâlnirile lunare din București, Cluj, Timișoara, întâlnirile naționale - toate au adus în locație un pic de atmosferă de SmartFan, dar și sunete de încântare ale membriilor clubului prezenți. 

Evident, momentele cheie au fost test-drive-urile care au putut fi făcute atât cu mașina în două locuri, cât și cu cea în 4 - încântare maximă, deși la auzul cuvintelor „cutie manuală” multă lume începea să aibă dubii dacă merg înainte la...război :).

Cum spuneam, mai sus, voi avea ocazia să încerc mașinile așa că atunci voi reveni cu poze atât de la interior, cât și cu detalii tehnice...de fată. Până atunci #BeSmart :) 

Niciun comentariu: