vineri, 28 decembrie 2012

Lacul Vulturilor

Unul din evenimentele pe care JCI Buzău le-a organizat anul acesta a fost OFFROAD Experience şi cum era vorba de maşini dar şi de JCI nu aveam cum să nu particip. Am încercat un Touareg şi un land rover care ne-a dus pe drumuri unde vulturii ne treceau pe deasupra capului iar vânturile aveau interesecţie în vârf de munte din cele două oricând aş alege Land roverul, deşi mult mai dură, maşina asta e făcută pentru offroad. Touregul îţi dă confort, nu are vizibilitate deloc şi este o maşina de oraş şi atât.

Ne-am cazat aici "La cărămidari" o locaţie genială din atât de multe puncte de vedere: oamenii care o deţin sunt pasionaţi de ceea ce înseamnă natură şi a îţi trăi viaţa departe de o coorporaţie. Am avut parte de o masă la irabă verde la o stână pe un deal, alături de câine de munte şi de ciobani a căror poveste merită ascultătă şi dusă mai departe.

Zona de interesecţie a judeţului Prahova cu Buzău este de departe o zonă extrem de frumoasă care asigură, atât timp cât ai maşina necesară nişte peisaje care îţi taie respiraţia. Unul din aceste peisaje îl găseşti la Lacul Vulturilor...mai departe voi lăsa imaginile să vorbească pentru mine dar undeva la mijloc este şi o piesă care mie mi se pare că merge exact cum trebuie:













































Un comentariu:

Unknown spunea...

Un mare LIKE pentru tipa cu tricou verde si mamaliga cu branza