duminică, 23 martie 2014

Ora pământului, versiunea Durex

Alegerea de a face un copil ar trebui să fie o opțiune personală, în era în care toată lumea are o părere despre viața ta și știe ce e mai bine pentru tine, decât tu însuți intervine Durex. De la protecția împotriva bolilor până la protecția împotriva unei sarcini, pentru că fiecare e liber să își trăiască viața așa cum consideră și nu ar trebui să dea nimănui socoteală excepție făcând imaginea reflectată în oglindă.

Viața socială extrem de expusă pe platformele sociale a făcut să ne imaginăm că dacă avem 1000 de prieteni pe facebook, înseamnă că avem 1000 de prieteni punct, însă la finalul zilei atunci când vrei să vezi un film și să ai pe cineva pe care să strângi în brațe să realizezi că de fapt în ciuda celor 1000 de prieteni ești tot singur.

Și pentru că se apropie Ora Pământului, celebrată an de an cu o oră în care aparatele neesențiale sunt oprite pentru a lăsa să mai respire un pic imensitatea asta albastră care ne suportă, Durex a venit a legat toate cele 3 paragrafe ale mele și le-a transformat într-o campanie genială: TurnOffToTurnOn.

Niciun comentariu: