joi, 9 octombrie 2014

Tu ce ai învățat la grădiniță?

Show-urile din America, spre deosebire de cele de la noi, aleg calitatea în locul senzaționalului. Nu înțelege greșit, au și ei cutumele lor de a aduce la TV acel SENZAȚIONAL, EXTRAORDINAR, NEMAIVĂZUT conținut, însă genul Jerry Springer sunt mai răruțe, de ce? Pentru că dacă te uiți pe IMDB unde show-ul are un rating de 3.8/10 îți vei da seama că doar o mică parte din public gustă subiectele de tabloid pe care emisiunea le tratează.


O altă parte, mai mare, preferă să găsească la TV momente de calitate pe care, prin share-uri și comentarii în social media le fac cunoscute și le cresc audiența. Un conținut de calitate, plin de vedete fără a fi plin însă de momente tabloid este Saturday Night Live. Dacă nu urmăriți emisiunea care rulează fără întrerupere încă din 1975, poate după ce vă voi spune că are un rating de 8.2/10 pe IMDB vă voi stârni curiozitatea să aruncați o privire peste ce se întâmplă acolo.

Mai jos, este unul dintre momentele mele favorite când actualul prezentator: Jimmy Fallon (probabil, ce vizează Capatos să fie), trupa show-ului, The Roots și o invitată specială Indina Menzel reinterpretează melodia din filmul Frozen. Până aici nimic SENZAȚIONAL, nu? Ei bine, EXTRAORDINARUL vine din faptul că cei prezenți cântă melodia la instrumente pe care le găsești într-o grădiniță și cu ajutorul cărora mini-oamenii descoperă muzica...calitate, talent sau ambele? Te las pe tine să decizi.


Niciun comentariu: