luni, 20 ianuarie 2014

Când apa este prețioasă sau când viața ta înseamnă viață pentru alții

Poate ați auzit de Charity: Water - este un proiect unde poți dona bani pentru a se construi fântâni în zone unde apa potabilă este mai prețioasă ca aurul. Poți alege să donezi sau poți alege ca în locul cadoului de ziua ta, oamenii să doneze orice sumă își doresc către acest fantastic proiect.

Rachel, o fetiță din Statele Unite și-a dorit ca de ziua ei, când împlinea 9 ani să doneze 300 de dolari pentru ca 15 oameni să beneficieze de o fântână cu apă potabilă. Din păcate a reușit să strângă doar 220 de dolari însă ce s-a întâmplat mai departe puteți afla urmărind filmulețul....Când viața înseamnă viață, cuvintele nu își mai au rostul.



Despre povestea lui Rachel, am aflat de pe unul din blogurile pe care le urmăresc, Minimalist Baker care împreună cu alți bloggeri culinari au pus în online o carte de bucate care poate fi dată jos, complet gratuit, rugămintea lor și a mea este să intrați pe pagina celor de la Charity: Water și să luați în considerație o mică donație, indiferent de sumă atunci când ne punem împreună să facem ceva cu siguranță la final va ieși un lucru frumos:

http://minimalistbaker.com/smores-hot-chocolate-charity-water-e-cookbook/

Niciun comentariu: