marți, 23 septembrie 2014

Joaca este doar pentru copii?

Cred că, indiferent de vârsta pe care o ai în buletin, la un lucru nu ar trebui să renunți: la joacă! 



Nu vorbesc de jocurile care te țin în fața unui ecran și ai căror pixeli te fac să uiți că trebuie să clipești. Nu, când vorbesc de joacă, mă refer la acțiunea care te face să interacționezi cu alți semeni, să descoperi și să te bucuri de compania prietenilor.Fie că vorbim de actualele board games, de jocurile clasice de cărți, mima sau rummy - distracția, stârnirea imaginației și a creativității - sunt lucruri care nu pot fi înlocuite și de care, ar trebui să ne bucurăm indiferent de câți ani s-au pun între noi și copilărie.

În training se folosesc jocurile ca metodă de învățare sau de relaxare sau de detensionare - pentru că adulții, la fel ca și copiii, învață cel mai bine jucându-se. Așa că, folosește fiecare oportunitate de a te juca, la maxim :) și la final, vezi ce ai învățat.

De unde postul despre joacă? Apăi, videoclipul de mai jos unde, se ia o bucată de plastic și se dă la un copil care își lasă imaginația să zburde. Copilul din mine este gelos că nu are și el acces la o astfel de jucărie :)

OOGI - întinde imaginația!  

Niciun comentariu: