luni, 1 septembrie 2014

Sub apă SRL

Pozele sunt acele minuni ale tehnologiei, care ne ajută să păstrăm și să împărtășim cu alții, momentele magice ale vieții noastre. Și azi vreau să îți vorbesc despre poze și despre pasiune.

Pozele pe care Clark Little le face, sunt altfel. Nu datorită expunerii prelungite sau a filtrelor aplicate ci pentru că pasiunea lui Clark îl poartă în apă și sub ea.

Ți s-a întâmplat să fii la mare și să sari în valurile mării cu ochelarii de scufundări, bucurându-te de fiecare masă de apă care se lovea de tine? Sau închizi de fiecare dată ochii și te ții de nas, însă rămânând în calea valurilor pentru senzația pe care acestea ți-o dau când se sparg în jurul tău?

Indiferent din care categorie faci parte, sunt convinsă că ai vrea să importalizezi fix acea clipă, în care valul se disipă! Ei bine, Clark Little face asta pentru tine, pentru că pozele lui sunt făcute în drum spre, în și la ieșirea din camera verde. În limbajul surferilor, Green Room (camera verde) este locul din interiorul tunelului creat de un val. Termenul s-a întipărit în memoria colectivă datorită culorii dată de lumina reflectată în tunel.

Și fără alte adăugiri, te invit să dai play la filmulețul de mai jos :) și să îmi spui dacă te-ai trezit vreo clipă că ai fi vrut să îți ții respirația? :P


Niciun comentariu: