vineri, 12 septembrie 2014

Putere nemărginită

Atunci când vine vorba de puterea din interior, cred cu tărie, că fiecare om are resurse nebănuite. Fiecare are propriul buton, care odată apăsat lasă să iasă putere pură. Butonul are multe forme, poate fi o tragedie sau poate o vorbă înțeleaptă spusă într-un moment de slăbiciune sau niște întrebări puse exact la momentul potrivit.



Însă, acum nu vorbim de ce te pornește ci de cum te convingi, tu pe tine, că ești puternic și că, orice ți-ai pune în cap poți să reușești. Zilele trecute, în timp ce mă încercam să feresc niște gropi din asfaltul bucureșteam - mă gândeam că, până la această oră orice mi-am pus în cap, am reușit atât timp cât mi-am dorit cu adevărat acel „orice”.

Dacă îmi citești blogul, ai aflat deja de TED și de minunatele discursuri pe care le poți găsi pe platformă. Acolo găsești tone de discurrsuri motivaționale, iar unul dintre cele mai vizualizate este cel al lui Tony Robbins - De ce facem ceea ce facem.

Americanul vine dintr-o familie tipică americană, cu tată care și-a părăsit familia însă copiii au crescut frumos și sănătos, în ciuda tuturor psihologilor care spun că vei crește așa sau pe dincolo dacă crești cu lista unei figuri paterne.

Se pare că TR a crescut și a conștientizat cât de importantă este puterea interioară, de care vorbeam mai sus, așa că azi își plătește facturile din seminarii motivaționale, life-coaching și cărți. Unul dintre cele mai cunoscute și apreciate evenimente ale sale sunt cele din seria Putere Nemărginită, unde timp de mai multe ore înveți despre tine, despre cum poți să îți aranjezi viața doar cunoscându-te și acceptându-te așa cum ești. Însă mai mult decât orice, astfel de evenimente, îți dau o energie aparte.


Dacă ți-am trezit curioazitatea, ai ocazia să simți o parte din volții unui astfel de eveniment, chiar la noi în grădină. Pe 18 octombrie, Asel Sydykova, unul din membrii importanți ai echipei Tony Robbins vine la București pentru a susține, pentru prima oară, conferința Putere Nemărginită. Timp de 7 ore, prin exemple personale, întrebări și conștientizări ai ocazia să te cunoști mai bine, să îți explici ție anumite reacții, decizii și alegeri, toate ca la final să reușești să obții fericirea.


Dacă ți-am strânit interesul, poți afla mai multe informații despre eveniment aici și aici, iar dacă vrei să te bucuri de un discount folosește codul „Ana” și vei primi un discount de 20% din costul biletului.

După experiența Putere Nemărginită, m-aș bucura să îmi spui cu ce ai plecat din sală :)

Un comentariu:

Unknown spunea...

Evenimentele lui Tony Robbins sunt transformationale! Oamenii constientizeaza limitele, dar si resursele lor, iar asta este cu adevarat impresionant!